Grand Theft Auto: Η αρχική τριλογία γίνεται remastered

Άραγε θα ξανασαπίσουμε όπως στα 16 μας χρόνια;

Για να είμαστε ειλικρινείς, αν δεν έχει σαπίσει με το Vice City, το San Andreas είτε ακόμη και με το πρώτο Grand Theft Auto, κάτι έχει πάει στραβά στη ζωή σου. Γιατί πράγματι, υπήρχε μία εποχή που το Grand Theft Auto μπήκε κυριολεκτικά σε όλα τα σπίτια και έκανε τέτοιο χαμό, που αναρωτιόμασταν αν θα καταφέρουμε ποτέ να σηκωθούμε από τον υπολογιστή και να αποκτήσουμε ζωή. Δεν μετανιώσαμε ωστόσο για ούτε μία από τις ώρες που δαπανήσαμε.

 

 

Φαίνεται όμως ότι κάποιοι θέλουν να μας ξανακυλήσουν στο βούρκο. Και δεν μιλάμε για το 6ο παιχνίδι που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2025, αλλά για τα σχέδια της Rockstar να επανακυκλοφορήσει τα GTA 3, Vice City και San Andreas τόσο για τις κονσόλες νέας γενιάς, όσο και για της προηγούμενης. Που αυτό καταλαβαίνετε τι σημαίνει; Τέρμα η έξοδος. Όλα αυτά, προς τα τέλη του Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου. Δεν το λες και ό,τι χειρότερο.

 

GTARE

Πάντως με τη σειρά της η θυγατρική Take Two, ετοιμάζει να επανακυκλοφορήσει τα Max Payne, Bioshock και Bully, βυθίζοντάς μας ακόμη περισσότερο στη νοσταλγία. Και πολύ καλά θα κάνει.

Αναμένουμε με λαχτάρα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved