Ανακάλυψε τον gaming «θρόνο» σου για μοναδικά races!

Η μηχανή βρυχάται καθώς τριψήφιος αριθμός αλόγων είναι έτοιμος να «ξεχυθεί» στην πίστα. Το πόδι τρέμει επάνω στο γκάζι, το βλέμμα έχει «καρφωθεί» στα φώτα επάνω από τη γραμμή εκκίνησης/τερματισμού. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά και… Κανένα άλλο είδος video game δεν είναι σε θέση να σου χαρίσει τις συγκινήσεις ενός racing παιχνιδιού. Μόνο που για να απολαύσεις τα «ραλάκια» (που λέγαμε κάποτε…) όπως πρέπει δεν αρκούν από μόνες τους οι κονσόλες -ή τα PC. Χρειάζεται και το κατάλληλο σύστημα που θα σε βάλει στη θέση του οδηγού, εξομοιώνοντας όσο το δυνατόν καλύτερα την όλη εμπειρία. Ευτυχώς για ‘σένα, εμείς ψάξαμε, βρήκαμε και επιλέξαμε τα καλύτερα!

 

Next Level Racing Challenger Racing Cockpit

plaisio1

Ζήσε την απόλυτη οδηγική εμπειρία με το Challenger Racing Cockpit της Next Level Racing, το αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει από το σαλόνι του λάτρη της ταχύτητας που σέβεται τον εαυτό του! Πρόκειται για ένα επαγγελματικό πιλοτήριο, έτοιμο να υποδεχθεί την τιμονιέρα, την πεταλιέρα και τον μοχλό ταχυτήτων σου. Διαθέτει πραγματικό κάθισμα αγωνιστικού αυτοκινήτου για μία ρεαλιστικότερη εμπειρία προσφέροντας παράλληλα σπουδαίες δυνατότητες παραμετροποίησης, προκειμένου να ταιριάξει στα «θέλω» -και τις διαστάσεις- μικρών και μεγάλων.

Η πλάκα της πεταλιέρας είναι φτιαγμένη από εκπληκτικής ποιότητας χάλυβα και ενισχυμένη με ειδικά μπουλόνια, αντέχοντας έτσι την πίεση που της ασκείς με τα πόδια σου, καθώς τα φρένα του αυτοκινήτου σου «στριγγλίζουν». Η γωνία και η απόστασή της προσαρμόζονται κατά βούληση, κάτι που ισχύει και με την πλάκα αλλαγής ταχυτήτων -μπορεί να τοποθετηθεί στη δεξιά και την αριστερή πλευρά. Με επένδυση που «αναπνέει» και εγγυάται άνετο καθάρισμα, το κάθισμα του Challenger Racing Cockpit θα ολοκληρώσει με στυλ το όλο πακέτο, χαρίζοντάς σου τις συγκλονιστικότερες racing εμπειρίες που είχες ποτέ.

 

Next Level Racing Wheel Stand Lite

plaisio2

Το Wheel Stand Lite της Next Level Racing αποτελεί τον πλέον προσιτό οικονομικά τρόπο για να αναβαθμίσεις τις εμπειρίες gameplay που σου προσφέρουν τα αγαπημένα σου racing games. Στην ουσία πρόκειται για μία συμπαγή και ευέλικτη βάση, έτοιμη να υποδεχθεί την τιμονιέρα, την πεταλιέρα και τον μοχλό ταχυτήτων σου. Το μικρό της μέγεθος, της επιτρέπει όχι μόνο να χωρά ακόμα και εκεί που ο χώρος είναι περιορισμένος, αλλά να μεταφέρεται και να αποθηκεύεται εξίσου άνετα και γρήγορα.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του Wheel Stand Lite δεν είναι άλλο από την ευκολία στη χρήση του. Όλες του οι επιφάνειες είναι διάτρητες, προκειμένου να προσαρμόσεις το σετ σου χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Είναι δε συμβατό με τα προϊόντα των μεγαλύτερων κατασκευαστών όπως η Fanatec, η Logitech και η Thrustmaster. Θα ρυθμίσεις το ύψος του, τη γωνία της πεταλιέρας, ακόμα και την πλευρά στην οποία θα βρίσκεται ο μοχλός των ταχυτήτων, προσαρμόζοντας την όλη εμπειρία στα μέτρα σου. Η πλάκα των πεντάλ είναι κατασκευασμένη από κορυφαίας ποιότητας χάλυβα με επίστρωση σκόνης για μεγαλύτερη στιβαρότητα.

 

Next Level Racing GT Lite Foldable Simulator Cockpit

plaisio3

Δημιούργησε το δικό σου κόκπιτ στον χώρο σου με το Next Level Racing GT Lite Foldable Simulator Cockpit. Ο πτυσσόμενος σχεδιασμός του, το καθιστά μία εξαιρετικά ευέλικτη επιλογή, αφού όταν τελειώσει το gaming session σου, μπορείς να το διπλώσεις και να το αποθηκεύσεις χωρίς να δεσμεύσεις αχρείαστα πολύ χώρο. Το δε άνοιγμα και κλείσιμό του γίνονται πανεύκολα με ελάχιστες κινήσεις για μεγαλύτερη ευκολία. Παρά τα παραπάνω βέβαια, η στιβαρότητά του -όταν είναι ανοιχτό- είναι παροιμιώδης.

Διαθέτει τους πρωτοποριακούς κόμβους της Next Level Racing οι οποίοι του παρέχουν ακαμψία αντέχοντας έως και 150 κιλά δύναμης ο καθένας. Είναι δοκιμασμένο και πιστοποιημένο για πάνω από δύο χρόνια εξωπραγματικής αντοχής, προκειμένου να παίζεις άφοβα απολαμβάνοντας μία απόλυτα σταθερή εμπειρία. Δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη «φιλοξενία» τιμονιέρας, πεταλιέρας και μοχλού ταχυτήτων -ο τελευταίος μάλιστα μπορεί να τοποθετηθεί τόσο στα δεξιά, όσο και στα αριστερά. Προσαρμόζεται στις απαιτήσεις κάθε χρήστη καλύπτοντας πλήρως τα «θέλω» του και είναι συμβατό με τα σετ κατασκευαστών όπως η Thurstmaster, η Fanatec και η Logitech.

 

Next Level Racing F-GT & GT Simulator Cockpit

plaisio4

Τρέξε όπως οι πραγματικοί οδηγοί αγώνων ταχύτητας με το F-GT & GT Simulator Cockpit, την επαγγελματική λύση της Next Level Racing. Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα πλήρως αγωνιστικό πιλοτήριο που εξομοιώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εμπειρία οδήγησης τόσο σε αγώνες Formula, όσο και σε αγώνες GT. Το F-GT & GT Simulator Cockpit προσφέρει εντυπωσιακές επιλογές παραμετροποίησης, προκειμένου να το προσαρμόσεις στο στυλ που επιθυμείς -θα «πειράξεις» από την κλίση του καθίσματος, μέχρι το ύψος του, το σημείο των πεντάλ κ.α.

Συμβατό με τα περισσότερα μοντέλα τιμονιών, πεντάλ και μοχλών ταχυτήτων από τις κορυφαίες εταιρείες του είδους (Thrustmaster, Fanatec, Logitech κ.α.) το F-GT & GT Simulator Cockpit υποστηρίζει μοντέλα με δυνατότητα στερέωσης στις διάτρητες επιφάνειές του. Διαθέτει μάλιστα και υποδοχή για μοχλό ταχυτήτων η οποία μπορεί να τοποθετηθεί είτε στα δεξιά, είτε στα αριστερά. Ως προς την κατασκευή του, η Next Level Racing έχει χρησιμοποιήσει τους εκπληκτικής αντοχής κόμβους της -μιλάμε για 150 κιλά δύναμης έκαστος! Ο δε έξυπνος σχεδιασμός του, επιτρέπει στο F-GT & GT Simulator Cockpit να στήνεται και να ξεστήνεται στη στιγμή!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved