Το «Dead or Alive you are coming with me» επιστρέφει δυναμικά για να σώσει την υπόληψη του αγαπημένου μας μπάτσου-ρομπότ.

Είναι ένα από τα πλέον πονεμένα franchises του πλανήτη καθώς από την εποχή που ο Peter Weller δεν ξαναμπήκε στη στολή του RoboCop, ο αστυνομικός του Detroit βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Ούτε οι επόμενες ταινίες έδωσαν το κάτι καλύτερο, ούτε το αδιάφορο remake του 2014, ούτε καν το videogame του 2003 που έκανε αρκετούς gamers να βλαστημήσουν τα χρήματα που έδωσαν.

 

Ελπίζουμε το νέο reboot να είναι μια καλύτερη έκδοση του χαρακτήρα.

Τελικώς ο μέγας RoboCop ή ό,τι απέμεινε από τον αστυνόμο Alexander Murphy, ετοιμάζεται να επιστρέψει στη ζωή μας, με το νέο videogame των Nacon και Teyon οι οποίες το 2023 θα μας παρουσιάσουν το νέο «RoboCop: Rogue City» που θα κυκλοφορεί σε κονσόλες και PC.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα χαρακτηριστικά, ούτε και οι κονσόλες που θα αφορά το νέο παιχνίδι, παρά μόνο ότι κάθε παίκτης θα έχει την ευχέρεια να αναλάβει μια μοναδική εμπειρία ζώντας μέσα από τα μάτια του RoboCop στην προσπάθειά του να καταπολεμήσει το έγκλημα στους δρόμους του Ντιτρόιτ.

Για να δούμε εάν υπάρχει ζωή στο franchise του RoboCop και μετά τον Peter Weller.

 

 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved