Μαζί με το καλοκαίρι ξεκινάει και το κάψιμο των video games

Έρχονται τα πιο γλυκά ξενύχτια μαζί με ολοκαίνουργιους τίτλους.

Καλή φάση το καλοκαίρι. Η εποχή από μόνη της σου δίνει το έναυσμα να κάνεις πράγματα που δεν τα έκανες τις άλλες εποχές – ή τουλάχιστον τα έκανες με λιγότερη όρεξη. Γιατί πώς να το κάνουμε, είναι διαφορετικό να πίνεις μία δροσερή μπίρα στο μπαλκόνι και διαφορετικό να πίνεις όταν το κρύο έξω τσακίζει κόκαλα. Είναι άλλο να ψήνεις φορώντας το μπουφάν και αλλιώτικο να αράζει η παρέα στον κήπο ενώ έχετε ανάψει το μπάρμπεκιου. Κάποια πράγματα είναι γένους καλοκαιρινού. Μαζί με αυτά, είναι και το κάψιμο στο gaming.


Γιατί ναι, είναι ωραία η φάση που κάθεσαι το χειμώνα με το καλοριφέρ ή το σώμα και παίζεις μπαλίτσα με τον φίλο σου στο FIFA, αλλά πόσο αλήθεια είναι ότι το gaming είναι γεννημένο για το καλοκαίρι; Όλα είναι πιο ξένοιαστα από μόνα τους. Δεν έχεις τους ίδιους ρυθμούς με τον χειμώνα. Όλα είναι πιο ήσυχα, όλα είναι πιο χαλαρά, όλα είναι πιο εύκολα για gaming. Μπορεί να μην κάνεις τις «υπερωρίες» που έκανες κάποτε σαν πιτσιρικάς, που έπαιζες Βroken Sword και Resident Evil 2 (το ορθόδοξο του 1998) που σπάγατε το κεφάλι σας να λύσετε γρίφους και να γλιτώσετε από το ζόμπι, αλλά αν είσαι ακόμα gamer στα 30τρέχα, τότε σίγουρα ξέρεις πως όταν το παιχνίδι είναι καλό, δεν έχει νόημα η ηλικία. Μόνο ο χρόνος που διατίθεσαι να θυσιάσεις.

Σε καμία περίπτωση δεν λέμε πως πρέπει να αφήσουμε τις άλλες δραστηριότητες. Το τρέξιμο, το μπάνιο, το περπάτημα, το κανονικό μπάσκετ ή ποδόσφαιρο αν παίζεις. Αλλά θυμάσαι εκείνες τις νύχτες που μαζευόσασταν σπίτι για να παίξετε τουρνουά στο FIFA όλοι μαζί; Ή τις εργατοώρες που έχεις δαπανήσει παίζοντας Manager και άλλα παιχνίδια στρατηγικής ολομόναχος; Είναι αυτό το γλυκό κάψιμο, η φάση που δεν υπάρχει κανείς άλλος παρά μόνο εσύ και η κονσόλα σου – ή και ο υπολογιστής σου. Που δεν έχει σημασία τι ώρα θα φας, αν θα φας, δεν έχει σημασία πόσες ώρες θα κοιμηθείς και τι ακριβώς θα κάνεις, γιατί σκέφτεσαι πως θα κάνεις τον Kimmich να έρθει στην ομάδα και πως θα πείσεις τον Mane να μην φύγει. Δεν σηκώνεις τα τηλέφωνα της κοπέλας, έχεις πάρει άδεια από την δουλειά ή είναι Παρασκευή βράδυ και λες στον κολλητό σου να πλακωθείτε στο Mortal Kombat 11. Αυτές είναι στιγμές. Οι καλύτερες.

 

 

Επειδή πρέπει να τιμήσεις αυτό το καλοκαίρι  όπως ακριβώς πρέπει , δηλαδή με ανελέητο gaming, σου παρουσιάζουμε τις καλοκαιρινές gaming κυκλοφορίες που δεν πρέπει να χάσεις. Και ευχόμαστε από βάθους καρδιάς καλό «κάψιμο».

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved