Mortal Kombat: Μια gaming καρέκλα για αναπαυτικά fatality

Με αφορμή τη νέα ταινία Mortal Kombat, το απόλυτο gaming αντικείμενο για να μην ξεχνάμε τις ρίζες του σεναρίου.

Η Secret Lab ένωσε τις δυνάμεις της με Warner  και παρουσίασε δύο συλλεκτικές gaming καρέκλες για το φιλοθεάμον κοινό. 

Ως premium καρέκλες που είναι, θα είναι ντυμένες με το ειδικό δέρμα PRIMETM 2.0 PU της Secret Lab. Κάθε μία από τις δύο θα έιναι γεμάτη κεντήματα με το σήμα του Mortal Kombat στην πλάτη, ενώ λεπτομέρειες Mortal Kombat θα βρίσκονται κεντημένες και διάσπαρτες σε ολόκληρη την επιφάνεια της καρέκλας. 

 

 

Το franchise του Mortal Kombat διατηρείται ολοζώντανο για τρεις δεκαετίες σχεδόν και καθόλου γερασμένο και ξεπερασμένο δεν δείχνει. Αντιθέτως, μέσα από τις διαδοχικές εξελίξεις του ως videogame, αλλά και μέσα από τις ταινίες του, κατάφερε να γίνει ένα pop culture σημείο αναφοράς για δύο τουλάχιστον γενιές. 

Μάλιστα ήταν ένα από τα πρώτα crossover πολιτιστικά προϊόντα μεταξύ κινηματογράφου και gaming σε μια εποχή που ακόμα πίστευαν στα δημιουργικά στεγανά κανείς δεν έπαιρνε στα σοβαρά το πολιτιστικό αποτύπωμα των videogames. 

 

 

Οι ειδικές, για gaming, καρέκλες Mortal Kombat  της Secret Lab έρχονται σε μια εποχή που οι παλαίμαχοι gamers την έχουν απόλυτη ανάγκη από τη στιγμή που τα πρώτα σημάδια του χρόνου έχουν κάνει την εμφάνισή τους στη μέση τους. Με μια τέτοια καρέκλα εξασφαλίζεται το γεφύρωμα μεταξύ των γενεών που μεγάλωσε με Mortal Kombat.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved