Το Χάρβαρντ λέει να ΜΗΝ τρώμε πάνω από 6 (ολογράφως έξι) τηγανητές πατάτες

Πεθάναμε στο γέλιο και σκεφτήκαμε άλλες 5 ιεροσυλίες που μπορεί να σκεφτούν οι σατανάδες.

Δηλαδή συγγνώμη κιόλας. Μας έχουν μείνει τρία-τέσσερα πράγματα στη ζωή που απολαμβάνουμε ακόμη. Ένα από αυτά είναι σίγουρα το φαγητό και αν πρέπει να σκεφτούμε και φαγητά που πρέπει να ανήκουν στην υπερβολή, είναι και οι τηγανητές πατάτες. ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ. ΠΑΤΑΤΕΣ. Πόσους τόνους έχεις φάει σήμερα και πόσα κιλά αντέχεις ακόμα;

Φαγητό λατρείας, σωστά;

Κάπου εδώ, επειδή υπάρχει πάντα ένας party pooper να σου την σπάσει, μπαίνει το Harvard. Που ναι ΟΚ, το σεβόμαστε και αυτό και τις έρευνες του, αλλά κάποια πράγματα δεν είναι ανάγκη να μας τα τονίζουν. Βγάζουν νόημα ούτως ή άλλως. Δεν χρειάζεσαι κανένα Harvard να σου πει πως αν φας το μισό αρνί σούβλας η χοληστερίνη θα μπει σε τροχιά γύρω από την Γη.

Όμως έκαναν το λάθος και μας διέλυσαν την ψυχολογία με τις πατάτες. Γιατί σύμφωνα με τον ερευνητή-καθηγητή, θα προσέχουμε την υγεία και την διατροφή μας, ΜΟΝΟ αν καταλανώνουμε 6 τηγανητές πατάτες με κάθε μερίδα. ΕΞΙ. Την στιγμή που ο Χρήστος Κάβουρας, τρώει 3 μερίδες πατάτες στην καθισιά του.

Άκου εκεί μόνο έξι!

 

mike tyson lol GIF

 

Καθίσαμε και σκεφτήκαμε όμως, πως άμα είναι να είμαστε τόσο υπερβολικοί, τι θα μας ζητήσετε αύριο και με τα υπόλοιπα φαγητά; Γιατί κακά τα ψέματα, ωραίο πράμα η μεσογειακή διατροφή, αλλά έχουμε και κάτι πιάτα που αν τα βλέπανε στο Harvard θα τρίβανε τα ματάκια τους με τις θερμίδες. Τι άλλο μας περιμένει δηλαδή στη μείωση των μερίδων; ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΑΧΑΙΝΟΥΝ. Το ξέρουμε. Άρα γιατί μας κάνετε την καρδιά περιβόλι; Αδυνατούμε όμως να πιστέψουμε πως θα υπάρξουν τόσο υπερβολικοί άνθρωποι, που θα προτιμήσουν ΕΞΙ ΠΑΤΑΤΕΣ από μία μερίδα. Ήδη με ένα μικρό γκάλοπ που κάναμε στο γραφεία, η πλειοψηφία μας είπε «καλύτερα καθόλου παρά 6».

Τι άλλο θα βρείτε να πείτε ρε; Μήπως κάτι από τα 5 που ακολουθούν;

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved