Κι όμως, ένα ολόκληρο βουνό χωράει στο ποτήρι σου

Το ουίσκι on the rocks πηγαίνει σε άλλο επίπεδο.

Ένα ουίσκι με πάγο το πίνεις αυστηρά σε χαμηλοπότηρο. Aυτές οι, ασήμαντες στους περισσότερους, αλλά ταυτόχρονα ξεχωριστές, λεπτομέρειες είναι που δίνουν έξτρα αξία στο ποτό σου. Είναι και αυτές ένας από τους πολλούς λόγους που το scotch είναι το αγαπημένο αντρικό ποτό. Εσύ, λοιπόν, λάτρη του ουίσκι, ήρθε η ώρα να δεις ένα σετ ποτηριών που μάλλον θα ερωτευτείς, το Whiskey Peaks.

Εξωτερικά θα σου πουν οι φίλοι δεν έχουν κάποια διαφορά από τα συνηθισμένα, δώσ' τους όμως λίγο χρόνο, θα συνειδητοποιήσουν γρήγορα τη μοναδικότητα τους. Κι αυτό διότι στον πάτο του κάθε ποτηριού του σετ αποτυπώνονται με ανάγλυφο τρόπο οι πιο διάσημες βουνοκορφές της Αμερικής, Denali, Half Dome, Rainier και Whitney. Και κάπως έτσι το Whiskey on the rocks (πέτρες) αποκτά κυριολεκτική σημασία.

glasses

Αν όντως γουστάρεις να απογειώσεις τη φάση του ποτού σου, το Whiskey Peaks μπορεί να γίνει δικό σου με 50 ευρώ. Γιατί πρέπει να το απολαμβάνεις όπως ακριβώς του αξίζει. Όπως είπε άλλωστε ο διάσημος Άγγλος ποιητής, William Blake, «Σπουδαία πράγματα συμβαίνουν όταν άντρες και βουνά συναντούνται».

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved