To viral cheesecake μόλις με 3 υλικά

Μια YouTuber από την Ιαπωνία κατόρθωσε -εκτός από 11.000.000 views στο YouTube- το σχεδόν ακατόρθωτο cheesecake των τριών υλικών που έγινε viral!

 Αν σκοπεύεις να το τολμήσεις θα χρειαστείς τρία αυγά, 120 γρ. λευκής σοκολάτας και 120 γρ. κρέμα τυριού. Σε περίπτωση ανάγκης θα βρεις παρακάτω και το βίντεο με την ίδια. Εμείς πάντως οφείλουμε να στα πούμε.

Για αρχή χώρισε τους κρόκους των αυγών από τα ασπράδια σε δύο διαφορετικά μπολ τα οποία θα βάλεις στο ψυγείο. Από το ασπράδι του αυγού δημιουργείται η μαρέγκα. Προθερμαίνεις τον φούρνο στους 170 βαθμούς, λιώνεις τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και την ανακατεύεις με την κρέμα τυριού. Προσθέτεις τους κρόκουςκαι το 1/3 της μαρέγκας, την οποία εξακολουθείς να ανακατεύεις.

Στρώνεις μία λαδόκολλα που έχεις βουτυρώσει στο πυρέξ και ρίχνεις το μείγμα. Τοποθετείς το πυρέξ σε ένα μεγαλύτερο ταψί, στο οποίο έχεις ρίξει λίγο νερό. Ψήνεις στους 170 βαθμούς για 15 λεπτά, μετά χαμηλώνεις στους 160 βαθμούς για άλλα 15 λεπτά και τέλος σβήνεις το φούρνο. Περιμένεις 10 λεπτά, ξεφουρνίζεις και το cheesecake σου είναι έτοιμο για σερβίρισμα.

Tip: Τι θα έλεγες να το επικαλύψεις με μαρμελάδα κεράσι;

Διαβάστε περισσότερα στο Perases.com



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved