«Μάνα, καμιά τοστάρα θα φτιάξεις;»

Μετά από το Brick δεν θα ξανακοιτάξεις ποτέ τα τοστ με τα ίδια μάτια.

Αθάνατα ελληνικά τοστακια. Δύο είναι οι άγραφοι νόμοι που ισχύουν. Πως το σαλάμι δεν είναι ποτέ αρκετό και ότι είναι ΠΑΝΤΑ πιο νόστιμα στα άλλα σπίτια. Ενίοτε στις άλλες χώρες, είναι και συνώνυμο της κόλασης. Γιατί μετά το Brick, το τοστ που φτιάχνουν στο Howlin’ Ray του Nashville, δεν θα ξαναδείς ποτέ τα τοστάκια με τα ίδια μάτια.

Μέσα στα δεκάδες δημιουργικά και foodporn πιάτα του εστιατορίου, το Brick κερδίζει δικαίως τον τίτλο του πιο λιγουρευτικού τοστ που δημιουργήθηκε ποτέ. Η διαφορά του με τα υπόλοιπα; Είναι deep fried. Γιατί ο μέσος Αμερικανός ξέρει πως όλα όταν είναι deep fried έχουν καλύτερη γεύση. Πόσο μάλλον όταν ξεχειλίζει ένας τόνος τυρί που κινδυνεύει να σε πνίξει.

 

 

Ρε μάνα δεν το τηγανίζεις και εσύ;



7 SHARES
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies