Οι Metallica βαρέθηκαν να βγάζουν άλμπουμ και τώρα βγάζουν ουίσκι

Πλέον θα μπορείς να πίνεις «Blackened» ακούγοντάς το.

To Whiskey in the Jar δεν είναι των Metallica, αλλά διασκευή της διασκευής ω διασκευή. Το Whiskey «Blackened», όμως, καραείναι δικό τους, όπως και το γνωστό κομμάτι, το οποίο μπορείς να (ξαν)ακούσεις παρακάτω:

 

 

Ένα από τα καλύτερα κομμάτια των Metallica, αν όχι το καλύτερο, τώρα βάζει την υπογραφή του σε μία νέα ετικέτα Whiskey, το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις αναμένεται να αποτελέσει την «επόμενη εξέλιξη του ουίσκι».

Αυτές οι εκτιμήσεις δεν προέρχονται μόνο από τη γεύση του, μα ακόμα περισσότερο από τον πρωτότυπο και πέρα για πέρα μουσικό τρόπο απόσταξής του.

Η διαδικασία μέσω της οποίας διαμορφώνεται η γεύση του ουίσκι είναι γνωστή ως «Black Noise». Κατά τη διάρκεια της απόσταξης παίζουν  προσαρμοσμένα τραγούδια από τα άλμπουμ των Metallica, διαφορετικά σε κάθε παρτίδα.  

 

metallicablackenedwhisky2

 

Η διαδικασία του «Black Noise» περιλαμβάνει τη μουσική των Metallica μέσω ενός subwoofer για να διαταράξει τα συστατικά που έχει ουίσκι μέσα στο βαρέλι, το οποίο βαρέλι επηρεάζεται σε μοριακό επίπεδο αφού ο ήχος προκαλεί αυξημένη αλληλεπίδραση του ξύλου και έτσι επηρεάζεται η γεύση του ποτού.

Το ουίσκι είναι διαθέσιμο εδώ για παραγγελία και κοστίζει 45 ευρώ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη επιχειρηματική δραστηριότητα της γνωστής μπάντας, η οποία πρόσφατα παρουσίασε μια νέα σειρά ρολογιών Nixon, με κάθε μοντέλο να αντιπροσωπεύει και ένα από τα άλμπουμ τους.

Δείτε το Blackened πριν το πιείτε, ή έστω, το ξανακούσετε:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved