Πέντε τρόποι για να απολαύσεις το Jack όπως του αξίζει

Με τους δικούς σου όρους για τα δικά σου γούστα.

Το αγαπήσαμε από την πρώτη γουλιά και μας κέρδισε από το πρώτο ποτήρι. Αγαπήσαμε το γεγονός ότι μπορούμε να απολαύσουμε όπως θέλουμε, με τους δικούς μας όρους και όχι ακολουθώντας τους κανόνες που έθεσαν άλλοι για εμάς. Τα γούστα του καθενός διαφέρουν, κάθε όμως ποιότητα του Jack έχει το δικό της «how-to» για να σε γοητεύσει.

Τα βάλαμε κάτω, ανταλλάξαμε απόψεις, θυμηθήκαμε βραδιές και παρουσιάζουμε τους 5 τρόπους που απολαμβάνουμε ένα ποτήρι Jack Daniel’s. Ή και παραπάνω.

On the rocks (σεποτήρι old fashioned)

old fashioned32432

Η πατροπαράδοτη απόλαυση ενός Jack, που σου επιτρέπει να βιώσεις όλο το μεγαλείο της γεύσης του. Σερβίρισε το σε χαμηλό ποτήρι με μόλις ένα πάγο, έτσι ώστε να μην νερώσει. Απόλαυσέ το σε μικρές γουλιές.

Single Barrel Old Fashioned

old fashioned barel324

Η πρόταση γι’ αυτούς που υμνούν την πραγματική διαχρονική γεύση ενός Jack Daniel’s, δείχνοντας σεβασμό στην ωριμότητα της γεύσης αλλά και στην μακρόχρονη διαδικασία παρασκευής της. Θα χρειαστεί να βάλεις σε ένα ποτήρι old fashioned 50 ml Jack Daniel’s Single Barrel και 2 κουταλιές του τσαγιού ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο. Ανακάτεψε καλά και μετά πρόσθεσε μία φλούδα πορτοκαλιού και bitters. Βάζεις πάγο, ανακατεύεις ξανά και απολαμβάνεις.

Με CocaCola

coca cola

Ένας από τους πιο αγαπημένους συνδυασμούς, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο τον κόσμο. Το πάντρεμα των δύο γεύσεων αφήνει μία γλυκιά αίσθηση, έτοιμη να σε συνοδέψει στις βραδινές σου εξόδους. Προτίμησε ένα Jack Daniel’s No.7, γέμισε ένα highball ποτήρι με πάγο και φρόντισε τα 3/4 του ποτηριού να περιέχουν CocaCola. Και καλή απόλαυση.

Lynchburg Lemonade

lemonade324324

Το συστήνουν οι ίδιοι οι άνθρωποι του JackDaniel και υπόσχονται πρωτόγνωρες γεύσεις για τον ουρανίσκο και ειδικά για όσους αγαπούν το Jack Daniel’s old No. 7. Πρόκειται για ένα signature cocktail που οι Αμερικανοί το προτιμούν κάθε φορά που στήνουν barbecue. Καλοκαιρινό, δροσερό και απόλυτα ισορροπημένο, σερβίρεται σε ποτήρι βαζάκι. Φρόντισε τα 3/4 του ποτηριούνα περιέχουν κάτι καινούργιο.

Apple Jack Winter Edition

apple

Στον Αμερικανικό Νότο, το πάντρεμα του μήλου με την αυθεντική γεύση του Jack Daniel’s, είναι μία από τις παραδοσιακές συνταγές που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα στην Ευρώπη. Καιρός να δοκιμάσεις την μαεστρία της και στη χώρα – ειδικά με τα τελευταία «απότομα» κρύα. Ζέστανε 100mlχυμό μήλου (σ.σ.: μην το παρακάνεις) σε ένα μικρό σκεύος. Πρόσθεσε 20ml  maple syrup και 50ml από το 7αρι το καλό – Jack Daniel’s No7. Σέρβιρε το σε γυάλινη κούπα, αλλά μην παραλείψεις να το διακοσμήσεις με δύο sticks κανέλλας. Και κάπως έτσι έχεις την απόλυτη εναλλακτική Χριστουγεννιάτικη επιλογή για ζεστό ρόφημα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved