Μπέργκερ με καμαμπέρ κι ας μην το είχαμε και στο χωριό μας

Έτσι, για την κουλτούρα και τη λιγούρα.

Όχι , δεν είχαμε στο χωριό μας καμαμπέρ. Αλλά κάποια στιγμή το μάθαμε, το δοκιμάσαμε και νιώσαμε την ποιότητα. Εσύ που είσαι φαν του τυριού θα ξέρεις. Και θα μας καταλαβαίνεις που, έστω και σε προχωρημένη ηλικία, το βάλαμε στην καρδιά και στην κουζίνα μας. Ενιότε και στο μπέργκερ μας. Όπως σε αυτό το Camember Burger που θα σου παρουσιάσουμε.

Πολύ γευστικό χάρη στο απολαυστικό, τραγανό, λιωμένο τυρί, πολύ εύκολο να το φτιάξεις και πουλάς και μούρη ότι ξέρεις από καμαμπέρ. 

Πώς φτιάχνεται, λοιπόν;

Παίρνεις το καμαμπέρ, το βουτάς σε αυγά που έχεις σπάσει σε μπολ, το αφήνεις εκεί για λίγη ώρα  και έπειτα το ρίχνεις σε τριμμένη φρυγανιά, την οποία απλώνεις παντού για να γίνει πανέ. Το ψήνεις για 5 λεπτά στην υψηλότερη θερμοκρασία. Όταν το βγάλεις, θα πρέπει να είναι τραγανό απ' έξω και όταν το κόψεις να τρέεεχει το τυρί. Αν ναι, τότε έχεις κάνει σωστή δουλίτσα.

Στη συνέχεια, παίρνεις ψωμάκι μπριός, το αλείφεις με κράνμπερι, προσθέτεις μαρούλι, ντομάτα, μπέικον και το καμαμπέρ κι ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Και για να στο κάνουμε ακόμα πιο εύκολο και γευστικό στο μάτι, δες και το βίντεο: