Το καλυτερότερο πασχαλινό αυγό στην ιστορία των πασχαλινών αυγών

Αυτό το Πάσχα θέλουμε, νονές και νονοί!

Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν. Στην Ελλάδα ειδικά. Ο νόνος μας θα φέρει λαμπάδα και πασχαλινό αυγό μέχρι να βγούμε στη σύνταξη. Αλλά, το κάνουν που το κάνουν, ας το κάνουν σωστά. Ας μας ρωτήσουν πρώτα. Αυτό το «έτσι, κάτι συμβολικό για το καλό σου πήρα» που μας έλεγαν πάντα έχει πεθάνει.  

Γι' αυτό, στην περίπτωση του αυγού για παράδειγμα, να μας πάρουν το συγκεκριμένο αυγό που τους έχουμε παρακάτω. Δεν είναι εύκολο να το βρουν εκεί έξω, αλλά είναι πολύ εύκολο να το φτιάξουν μόνοι τους. 

Είναι το cheesecake σοκολατένιο αυγό. Και πώς φτιάχνεται; Απλό. Παίρνεις τη βάση του σοκολατένιου αυγού, το μισό αυγό δηλαδή, του βάζεις μία στρώση μαρμελάδας, από πάνω κρέμα τυριού, ρίχνεις φουλ τριμμένο μπισκότο, το γυρνάς ανάποδα, βάζεις κι άλλη κρέμα τυριού πάνω από το αυγό, προσθέτεις και μερικά Μ&Μ's κι έτοιμο.

Να, νονέ, δες και το βίντεο για να έχεις εικόνα: