Τορτίγια-μπέργκερ για να υποδεχτείς σωστά την Μεγάλη Εβδομάδα

Έτσι, για ένα αποχαιρετιστήριο μωρέ...

Αν σκοπεύεις να νηστέψεις τη Μεγάλη Εβδομάδα, σου έχουμε την πιο κολασμένη ακολασία για να αποχαιρετήσεις πριν μπεις σε «Κρεατοφαγία Mode: off» φάση. 

Αυτή εδώ η τορτίγια αγκαλιάζει με αγάπη και στοργή και προδέρμ τον κιμά, δημιουργώντας μία άλλη οπτική του μπέργκερ.

Και πώς φτιάχνεται;

Απλό: Στη βάση βάζεις μία καλή μερίδα μοσχαρίσιου κιμά, προσθέτεις μπαλίτσες τυριού babybell, σκεπάζεις με μία ακόμη δυνατή δόση μοσχαρίσιου κιμά και τα αφήνεις να ψηθούν στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά. Το βγάζεις και το τοποθετείς πάνω σε φύλλα τορτίγιας τα οποία και έχεις απλώσει σε κυκλική μορφή για να το σκεπάσεις. Πρώτα, όμως, προσθέτεις κομματάκια τυριού τσένταρ, σως της επιλογής σου και σουσάμι. Το τυλίγεις και το αφήνεις να ψηθεί για 15 λεπτά στους 180 βαθμούς. 

Ιδού το αποτέλεσμα, ιδού και το βίντεο που θα κάνει τη δουλειά σου πιο εύκολη: