Βρήκαμε τον καλύτερο τρόπο για να χαρείς draught μπύρα στα μπάρμπεκιου

Και είναι αυτό το μαγικό δοχείο.

Το μπύρα δεν είναι τίποτα άλλο από ένα πανέμορφο, vintage δοχείο για μπύρα που χωράει περίπου 1,8 λίτρα από τον μαγικό ζωμό που πολλές φορές είναι το μοναδικό πράγμα στον κόσμο που μπορεί να μας κάνει ευτυχισμένους.

467a3874jpg

Η μεγάλη μαγκιά του είναι πως είναι τόσο καλοφτιαγμένο ώστε δίνει τη δυνατότητα στη μπύρα να παραμένει φρέσκια για κάποιες εβδομάδες. Είτε την έχεις φτιάξει μόνος σου με τα kit για ζύθο που κυκλοφορούν ευρέως πια είτε την έχει δημιουργήσει κάποιος φίλος σου χομπίστας.

Μπορείς όμως πιο απλά να κάνεις αυτό που πάντα ονειρευόσουν για τα δικά σου μπάρμπεκιου: να πας μέχρι την αγαπημένη σου μπυραρία και να γεμίσεις αυτό το αριστούργημα με την draught μπύρα της αρεσκείας σου.

467a3916jpg

Στη συνέχεια, όποτε θες μέσα σε ένα διάστημα αρκετών ημερών, ξεκινάς τα τηλέφωνα. Φωνάζεις τους κολλητούς στο μπαλκόνι. Βάζατε τα κάρβουνα στη φωτιά και τα κρέατα στην ψησταριά. Και κάνετε αυτό που ξέρετε να κάνετε καλύτερα στον κόσμο: κάνετε μπάρμπεκιου και πίνετε μέχρι τελικής πτώσης.©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved