Στήθος κοτόπουλου με γέμιση τσένταρ και ΟΛΟ ΑΥΤΟ τυλιγμένο με μπέικον

Δες συνταγή-ευκολάκι και πράξε αυτό που πρέπει.

Ο κανόνας είναι πασίγνωστος: «Όλα τα φαγητά που σέβονται τον εαυτό τους ΟΦΕΙΛΟΥΝ να αυτο-τυλίγονται γύρω από λωρίδες μπέικον». Το επιβεβαιώσαμε και την προηγούμενη εβδομάδα μέσα από αυτό το ΕΠΟΣ γευσιγνωσίας

Πάνω σε αυτό το αρχαιότατο δόγμα, λοιπόν, στηρίζεται και η συνταγή-ευκολάκι που θα δεις παρακάτω: Στήθος κοτόπουλο τυλιγμένο σε μπέικον, με γέμιση που αποτελείται από ένα κολασμένο μίγμα, ήτοι τυρί κρέμα, τσένταρ και πιπεριές χαλαπένιος.

Γυρνάς το φούρνο στους 400 βαθμούς για κάτι παραπάνω από μισαωράκι και είσαι έτοιμος!