Παγωτό σε σχήμα γιαπωνέζικου ξίφους, έτσι χωρίς λόγο!

ΚΑΤΑΝΑ ΟΛΑ.

«Ναι, με ακούτε, δεν ξέρω αν με ακούτε, ένα παγωτό σε σχήμα katana θα ήθελα παρακαλώ» ήταν η ατάκα που μας ήρθε στο μυαλό όταν ακούσαμε την είδηση. Την ποια; Ναι την ΕΙΔΗΣΗ ότι κάποιοι τρελοί εκεί στην χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου αποφάσισαν να τιμήσουν τη μεγάλη παράδοσή τους στην κατασκευή παραδοσιακών παγωτών σπαθιών με τον πιο άκυρο τρόπο.

Τα έκαναν παγωτά. Ακριβώς αυτό που άκουσες. Αν δηλαδή ποτέ βρεθείς στην πόλη Seki θα μπορέσεις να παραγγείλεις αυτό το εκλεκτό παγωμένο έδεσμα με (μόλις) 9 Ευρώ. Σε γεύση bean paste (!) και εσπεριδοειδών. Με τη λαβή να είναι από πλαστικό αλλά τον προφυλακτήρα από αγνή, παρθένα σοκολάτα. Που τρώγεται.

Τώρα με ποιο ακριβώς σκεπτικό κατέληξαν σε αυτήν την απόφαση δε μπορούμε να το γνωρίζουμε. Άλλωστε είναι τρελοί αυτοί οι Γιαπωνέζοι. Κι η μακριά παράδοσή τους στις επικές μάχες, έχει απεικονιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο δικό τους σινεμά. Απλά επειδή σκαλώνουν άσχημα με κάποιες περίεργες μόδες, αυτή εδώ είναι άλλη μία που τους ήρθε στο μυαλό. Και μπράβο τους. Και ΚΑΤΑΝΑ όλα αδέρφια.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved