10 τίμιες χώρες για να πιεις όση μπύρα τραβάει η ψυχή σου

Όσο πιο φτηνές, τόσο πιο καλές.

Η λίστα που ακολουθεί παρακάτω εκφράζει απόλυτα τις σκέψεις μας όσον αφορά το θέμα «μία μπύρα δεν είναι ποτέ αρκετή». Αλλά και το άλλο τσιτάτο βαθίας σοφίας που λέει πως «μία μπύρα δεν υπάρχει». Για να μην αναφερθούμε στην παγκόσμια αλήθεια του «μία ίσον καμία».

Ωραία όλα αυτά, όμως δεν είναι πάντα εύκολα να τα ακολουθείς. Γιατί, ΟΚ, μπορείς στο σπίτι να βρεις μπύρες σε προσφορές και να πίνεις μέχρι να σβήσει το συκώτι σου, όμως δεν είναι πάντα εύκολο να το κάνεις και στα μπαρ στην Ελλάδα. Διότι μπορεί αναλογικά με τη μέση τιμή στην Ευρώπη να έχουμε πολύ φτηνά ποτά, όμως στην μπύρα δεν είμαστε και τόσο γαλαντόμοι ως καταστηματάρχες.

byres terasties fthnes

Θα σε κρατήσουμε σε αγωνία για το ποιες είναι οι 10 πιο φτηνές χώρες για να πιες μπύρα στον κόσμο. Το μόνο που θα σου πούμε είναι πως στο νο.1 φιγουράρει μια παλιά μας γνώριμη.

Εκεί όπου ένας συντάκτης πήγε να δακρύσει από χαρά το 2009 όταν είδε τον λογαριασμό στο μπαρ. Είχε πιει δύο μπύρες και του είχαν ζητήσει να πληρώσει 2,20 Ευρώ. Τους φίλησε τα χέρια γονατισμένος. Ήξερε πως αυτούς τους ανθρώπους δεν θα τους ξεχάσει ποτέ στη ζωή του. Και σε αυτή τη χώρα θα ερχόταν ξανά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved