Αυτό το Καλοκαίρι έχει το δικό σου ρυθμό …Γιατί έχει ήλιο!

Μήπως έχει έρθει η ώρα να ετοιμάσεις τη βαλίτσα σου και να «κυνηγήσεις»  τον ήλιο. Nα αφήσεις την πολύτιμη ενέργεια του καλοκαιριού να σε οδηγήσει σε ανέμελες στιγμές με την παρέα και νύχτες ατελείωτες με γεύση αλμύρας;

Η απόδραση που επαναλαμβάνεις κάθε καλοκαίρι και όμοιά της δεν υπάρχει πλησιάζει και φέτος …γιατί έχει ήλιο!!

Κάνε εικόνα τη στιγμή που θα βρίσκεσαι σε κάποια παραλία και όλα εκείνα που κάνεις κέφι, γέλια, πειράγματα, βουτιές στη θάλασσα που ξεσηκώνουν και τους πιο σοβαρούς της παραλίας συνθέτουν κάθε χρόνο το δικό σου summer story και δεν βλέπεις τη ώρα να το ζήσεις ξανά.

 

plomari12a

 

 

Και όλα αυτά στριφογυρίζουν στη σκέψη σου ενώ ακόμα είσαι στην πόλη και συγκεκριμένα στο γραφείο ξαφνικά το αγαπημένο σου ούζο σου «κλείνει το μάτι» με το δελεαστικό του διαγωνισμό και σου δίνει μια αφορμή να ταξιδέψεις στο παρελθόν και να σκεφτείς τις ωραιότερες αναμνήσεις σου, άλλωστε όλοι ξέρουμε καλά ότι τα καλοκαίρια όλα τα ωραία μπορούν να συμβούν …Γιατί έχει ήλιο.

Κλείνεις για λίγο τα μάτια και φέρνεις στο μυαλό σου εκείνο το υπέροχο δειλινό που πριν ο ήλιος χαθεί στη θάλασσα εσύ γελούσες και απολάμβανες με την παρέα σου θαλασσινούς μεζέδες δίπλα στο κύμα.

Άραγε πόσο δύσκολο είναι να γίνεις για λίγο ποιητής του ήλιου και να συμπληρώσεις τη φράση…Γιατί έχει ήλιο! Βρες το σχετικό post στα Social media του Ούζου Πλωμαρίου και μοιράσου το δικό σου στιχάκι και αν καταφέρεις να ξεχωρίσεις και είσαι ο μεγάλος νικητής φέτος το καλοκαίρι θα απολαύσεις το ούζο Πλωμαρίου στο Πλωμάρι της Λέσβου! Ένα μοναδικό ταξίδι στην πρωτεύουσα του ούζου σε περιμένει όπου θα γνωρίσεις από κοντά όλα τα μυστικά του στο μουσείο του Ούζου ο «Κόσμος του Ούζου» αλλά και θα δημιουργήσεις ηλιόλουστες καλοκαιρινές αναμνήσεις. Φυσικά, οι πιο ωραίοι στίχοι θα γίνουν stories ενώ οι εμπνευστές τους θα κερδίσουν απολαυστικά δώρα, όπως 2 SUP και φιάλες Ούζου Πλωμαρίου!

 

plomari2q

 

Επομένως, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να βάλεις την έμπνευση σου. Εδώ που τα λέμε δεν είναι και δύσκολο. Μόνο να δεις την ταινία, ωδή στον ήλιο του Ούζου Πλωμαρίου, μπορείς εύκολα να ταξιδέψεις με τη σκέψη σου στη δική σου καλοκαιρινή ανάμνηση που κρατάς καλά φυλαγμένη στην ψυχή σου.

Το Ούζο Πλωμαρίου άλλωστε είναι απόλυτα συνδεδεμένο  μ’ όλες τις ηλιόλουστες ημέρες που έχουμε ζήσει με αναμελιά και ευγνωμοσύνη.

Ο ήλιος ήταν πάντα εκεί για να εξηγήσει το γιατί. Να επουλώσει πληγές. Να αποκαλύψει μυστικά και να συνεχίσει παραδόσεις. Να δώσει συνέχεια στη ζωή και να δώσει αφορμές για συνάντηση. Ήταν πάντα η απάντηση.

Άπόλυτος κυρίαρχος στη ζωή μας, σύμβολο υγείας και ζεστασιάς, μας γεμίζει αισιοδοξία, έμπνευση, ζωντάνια και ενέργεια. Μας υπενθυμίζει ότι κάθε μέρα είναι μια νέα αρχή, μια ευκαιρία για να ανανεώσουμε το πνεύμα μας, να απαντήσουμε σε προκλήσεις, να απολαύσουμε νέες δυνατότητες.

Κάτω από τον ήλιο έχουμε ζήσει μεγάλους έρωτες, έχουμε διασκεδάσει με τις καλύτερες παρέες, έχουμε απολαύσει θαλασσινούς μεζέδες, έχουμε κάνει βουτιές στη θάλασσα, έχει αγαλλιάσει η ψυχή μας και έχουμε ταξιδέψει στους ομορφότερους προορισμούς. Τώρα έχει φτάσει η στιγμή να το μοιραστούμε ….Γιατί έχει ήλιο!

 

plomari21qq

 

Έτσι λοιπόν αυτό το αίσθημα αισιοδοξίας που είναι απόλυτα συνυφασμένο με το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, που με τη μοναδική του γεύση και σύνθεση αιχμαλωτίζει σ’ ένα ποτήρι όλο το άρωμα του καλοκαιριού μπορούμε τώρα να το μοιραστούμε…

Το Ούζο Πλωμαρίου είναι εδώ για να μας κάνει να νιώσουμε όμορφα, να ονειρευτούμε καλοκαιρινά ραντεβού στον ήλιο και να «ταξιδέψουμε»… Γιατί έχει ήλιο.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved