Παίζει καλύτερο κοκτέιλ με βότκα από του Big Lebowski;

«ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ» λέει ο Dude…

Κοίτα να δεις, μπορεί να διαφωνείς και να προτιμάς μία περισσότερη καλοκαιρινή συνταγή κοκτέιλ για να μιξάρεις τη βότκα σου. Όμως κάποια πράγματα έχουν παράδοση. Και από τότε που είδαμε τον «Big Lebowski» (1998) των Αδερφών Κοέν μέχρι σήμερα, δυσκολευόμαστε να συγκρίνουμε οποιοδήποτε άλλο με το White Russian που έπινε ολημερίς κι οληνυχτίς ο «The Dude».

Γιατί αν εξαιρεθεί ο Κώστας Τσάκωνας, ο Τζεφ Μπρίτζες στον συγκεκριμένο ρόλο υπήρξε ο μεγαλύτερος χομπίστας που συνάντησαν ποτέ τα μάτια μας στο κινηματογραφικό πανί ή στην οθόνη της TV. Και οι χομπίστες, αν ξέρουν να κάνουν κάτι καλά, αυτό είναι να πίνουν μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

Το White Russian είναι ένα απλό, απλούστατο και απολαυστικό κοκτέιλ. Αυτά που θα χρειαστείς είναι 2 μεζούρες από την αγαπημένη σου βότκα, 1 μεζούρα Καλούα (ή όποιο άλλο λικέρ καφέ θες) και 1 μεζούρα κρέμα γάλατος (ή γάλα). Ναι, καταλαβαίνουμε άκουσες γάλα και ξύνισες τη μούρη σου. Ποτέ όμως μην απορρίπτεις κάτι πριν το δοκιμάσεις.

Κι αν το φτιάξεις, όπως σε καθοδηγεί ο μπάρμαν στο βίντεο, το δοκιμάσεις και δεν σου αρέσει, τότε έλα και ζήτα μας τα ρέστα. Τότε και μόνο τότε όμως! Γιατί φίλε μου, ο «The Dude» ξέρει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved