Ένα ζουμερό βιβλίο με 40 διάσημες συνταγές του σινεμά

Περιέχει το μπέργκερ του Pulp Fiction.

Θυμάσαι την τρομερή σκηνή από το αριστούργημα του Κουέντιν Ταραντίνο, εκεί όπου ο τρομακτικός Σάμουελ Τζάκσον ανακρίνει έναν κακόμοιρο τυπάκο;  Εκεί που του απαγγέλει εδάφια από την Παλαιά Διαθήκη, και στο τέλος του τρώει και το μπέργκερ του. Μη μου πεις πως δεν σου έτρεχαν τα σάλια μέχρι να τελειώσει η σεκάνς.

Αυτή κι άλλες 39 συνταγές μας παρουσιάζει ο Αndrew Rea, ο ιθύνων νους πίσω από το Bringing with Babish, ένα κανάλι στο youtube που παρουσιάζει συνταγές που έχουμε δει σε αγαπημένες ταινίες. Το Στρούντελ με Μήλο από το «Άδοξοι Μπάσταρδη», το Krabby Patty από τον Μπομπ τον Σφουγγαράκη, το δείπνο φυλακής του «Goodfellas» κι άλλα θαυμαστά όπως το φαγητό του Τσάρλι Τσάπλιν από το «Gold Rush».

binging with babish book

Το βιβλίο λέγεται «Eat What You Watch» και θα ικανοποιήσει τις ανάγκες κάθε φανατικού ταινιόβιου που παράλληλα ενδιαφέρεται τώρα τελευταία για τα τεκταινόμενα της κουζίνας. Άσε δε που δεν κινδυνεύεις πια, να πάθεις αυτό που παθαίνεις με τα φαγητά του Westeros, που σου τρέχουνε τα σάλια με τις λιχουδιές του Game of Thrones αλλά δεν ξέρεις πώς να τις φτιάξεις.

Από εδώ και πέρα, μετά από αυτό βιβλίο, θα μπορείς τουλάχιστον κάθε φορά που βλέπεις μια αγαπημένη σου ταινία, να φας αυτά που είδες στην οθόνη. Κι όχι να κάθεσαι να μασουλάς φιστίκια για να ξεχαστείς.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved