Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τη… Νύμφη που μας λέει ότι Τίποτα δεν αποκλείεται!

Είσαι έτοιμος για μία ταινία που θα σε κάνει να πιστέψεις ότι Τίποτα δεν αποκλείεται;

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλές κουκίδες πάνω στον χάρτη, οι οποίες θα σου «κλέψουν» την καρδιά, ωστόσο η Θεσσαλονίκη είναι μία από αυτές που «υπόσχεται» να σε κερδίσει με νέες «γευστικές» εμπειρίες και πρωτόγνωρες στιγμές… γεμάτες μαγεία.

Αναρωτιέσαι πώς είμαστε τόσο σίγουροι γι’ αυτό; Διότι γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα πως στη Θεσσαλονίκη, Τίποτα δεν αποκλείεται. Μία βόλτα στην παραλία μπορεί να καταλήξει σ’ ένα ξενύχτι μέχρι το πρωί, μία τυχαία συνάντηση μπορεί να γίνει η αρχή μιας φιλίας που θα κρατήσει μια ζωή και μία γοργόνα… μπορεί να σου σερβίρει μία παγωμένη μπύρα ΝΥΜΦΗ. Μήπως τώρα, άρχισες να πιστεύεις και εσύ στη μαγεία;

nimfi1

 

Και εάν σε αυτό το σημείο σου έχουν δημιουργηθεί πολλά ερωτηματικά, θέλουμε να κρατήσεις το παραπάνω «σενάριο» και να διατηρήσεις ένα open mind. Μία παγωμένη μπύρα ΝΥΜΦΗ στο ποτήρι σου θα βοηθήσει. Φύγαμε…

 

nimfi2

 

Η μπύρα που φέρνει τις αντιθέσεις της Θεσσαλονίκης στο ποτήρι σου

Η μπύρα ΝΥΜΦΗ γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στη «Νύμφη του Θερμαϊκού», γι’ αυτό στην ετικέτα της αποτυπώνεται η μυθική φιγούρα της γοργόνας Θεσσαλονίκης που χάρισε το όνομά της στην πόλη. Αρκεί να πιείς μόνο μία γουλιά, για να γευτείς τη μοναδική συνταγή της, η οποία συνδυάζει πέντε διαφορετικούς λυκίσκους, δημιουργώντας μία μπύρα με πλούσια, ανθώδη αρώματα, φρουτώδη γεύση και ήπια πικρή επίγευση. Μάλιστα, η συνταγή της κλείνει μέσα της τη μαγεία της πόλης και σε προσκαλεί να πιστέψεις στη μαγεία, που υπάρχει παντού γύρω μας.

Μία μικρή αλλαγή στον τρόπο που σκέφτεσαι και κοιτάζεις τον κόσμο, είναι αρκετή για να αποκαλυφθούν μπροστά σου οι πιο μαγικές μεταμορφώσεις του. Αν πιστέψεις λοιπόν, στη μαγεία, τίποτα δεν αποκλείεται και αυτό είναι το motto της νέας καμπάνιας της μπύρας ΝΥΜΦΗ, με το μαγικό τηλεοπτικό σποτ που βρίσκεται στον αέρα από τις 5 Ιουνίου.

 

 

 

Η μαγεία κρύβεται στο… ποτήρι σου

Στο mesmerizing τηλεοπτικό σποτ της μπύρας ΝΥΜΦΗ, η εμβληματική γοργόνα της ετικέτας της παίρνει μορφή και παρουσιάζεται στην αρχή με τη μισή -ανθρώπινη- πλευρά της, ως barwoman, δημιουργώντας μία magical ατμόσφαιρα στο μπαρ. Οι κινήσεις της, σε συνδυασμό με την μπύρα ΝΥΜΦΗ, αλλάζουν την αντίληψη για όσα συμβαίνουν στους παρευρισκόμενους, ενώ η διασκευή του τραγουδιού «Μεταμορφώσεις» από τη μουσικό Matina Sous Peau -που εμφανίζεται και είναι μέρος της  ταινίας- είναι το soundtrack που ολοκληρώνει το σκηνικό.

 

nimfi4

 

Η μυθική πλευρά της πρωταγωνίστριας αποκαλύπτεται μόνο στο τέλος, πράγμα που αποδεικνύει ότι η μαγεία -πράγματι- βρίσκεται παντού γύρω μας αρκεί να έχουμε ανοιχτό μυαλό και να θέλουμε να την ανακαλύψουμε.  

 

nimfi5

 

Όπως η γοργόνα της Θεσσαλονίκης ταξιδεύει στους ωκεανούς ρωτώντας για τον αδελφό της, έτσι και η μπύρα ΝΥΜΦΗ «υπόσχεται» να σε ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε -σε όλη την Ελλάδα, με κάθε γουλιά, φέρνοντας τη γεύση και την απόλαυση στο… ποτήρι σου. Διότι πράγματι, «αν πιστέψεις στη μαγεία, τίποτα δεν αποκλείεται».

Και αν κάποιο βράδυ βρεθείς σε κάποιο bar και παραγγείλεις την αγαπημένη σου ΝΥΜΦΗ, μην παραξενευτείς αν σου τη σερβίρει μία γοργόνα…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved