«Taste the experience»! Μία παγωμένη Fischer χαρίζει απολαυστικές στιγμές στον Αντίνοο Αλμπάνη

Αλήθεια, σου έχει τύχει να νομίζεις πως βρίσκεσαι σε ένα μέρος με φίλους το πολύ για μισή ώρα, ενώ στην πραγματικότητα έχει περάσει τουλάχιστον ένα δίωρο; Και αν «ναι», μήπως σου έχει συμβεί, μετά από αυτήν την αίσθηση, να νιώθεις γεμάτος, προσθέτοντας ακόμα μία καθημερινή στιγμή στα notes με τις εμπειρίες που ξεχωρίζουν για εσένα;

Αυτό το «χάσιμο» επαφής με τον χρόνο στις πιο απλές στιγμές, αποτελεί και επιβεβαιώνει ένα και μόνο πράγμα: Τη δεδομένη στιγμή, είσαι εκεί που πρέπει να είσαι, με αυτούς που πρέπει να είσαι. Και κάπως έτσι, μία απλή στιγμή μετατρέπεται σε ξεχωριστή εμπειρία, έχοντας φυσικά στα χέρια σου μία παγωμένη Fischer. Τόσο απλά!

Ακόμα και να μην το αντιλαμβάνεσαι απόλυτα λοιπόν, εκείνες ακριβώς τις στιγμές καταλαβαίνεις τη σημασία που έχουν οι μικρές και καθημερινές εμπειρίες στη ζωή σου, γιατί με μια μικρή πινελιά μπορούν να γίνουν ξεχωριστές. Και δεν το λέμε εμείς, αλλά ο ταλαντούχος ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποίος αναλαμβάνει τον ρόλο του πρώτου Έλληνα ambassador της Fischer και πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της, για να σου δείξει πώς να κάνεις «Taste the experience».

 

 

Πώς οι μικρές καθημερινές στιγμές μετατρέπονται σε ξεχωριστές εμπειρίες;

Για να καταλάβεις πώς οι μικρές καθημερινές στιγμές της ζωής σου μετατρέπονται σε ξεχωριστές εμπειρίες, αρκεί να παρατηρήσεις τον εαυτό σου όλες εκείνες τις φορές που οι πράξεις σου συμβαδίζουν με όσα σε κάνουν να νιώθεις καλά.

Όταν δηλαδή, κάνεις μία ενδιαφέρουσα συζήτηση με έναν φίλο, όταν βλέπεις το match της ομάδας σου ή όταν μαζεύεσαι με την παρέα σου στην αυλή και τη στιγμή που αντικρίζεις τις παγωμένες μπίρες Fischer, δεν μπορείς να συγκρατήσεις το χαμόγελό σου. Και όχι άδικα, αφού είναι μία Pilsener μπίρα με ξεχωριστή γεύση που συνδυάζει μέσα από την καταγωγή της, τη γαλλική αισθητική με την μακροχρόνια γερμανική τεχνογνωσία στη ζυθοποιία. Μία τέτοια μπίρα δεν γίνεται να μην βρίσκεται στην «καρδιά» των εμπειριών σου.

Και όλα αυτά, μπορείς να τα συνειδητοποιήσεις ακόμα περισσότερο, αν παρακολουθήσεις τη νέα καμπάνια της αγαπημένης σου Pilsener μπίρας Fischer, σε σκηνοθεσία του Βασίλη Κεκάτου, με πρωταγωνιστή τον Αντίνοο Αλμπάνη. Διότι εκεί, ο ίδιος μας δείχνει πώς κάθε φαινομενικά απλή περίσταση μπορεί να μετατραπεί σε απολαυστική, παρέα με μία παγωμένη Fischer.

 

Μία παγωμένη μπίρα «συνώνυμο» των πιο ξεχωριστών στιγμών σου

Πίστεψέ με, δεν χρειάζονται πολλά για τις πιο ξεχωριστές εμπειρίες! Αρκεί ποιότητα στις στιγμές σου, ανοιχτήρι στην τσέπη σου και φυσικά, να έχεις την αγαπημένη Pilsener μπίρα Fischer μαζί σου. Εκείνη που θα σε συνοδεύει στις εξόδους σου, στο me-time σου και στις ημέρες που αποφασίζεις να δεις μόνος σου την αγαπημένη σου binge-watching σειρά, έτσι ώστε να σου προσφέρει την απόλαυση που ξεκινάει από την εμφάνιση και τελειώνει στη γεύση.

Μήπως τώρα κατάλαβες τι είναι αυτό που κάνει τον Αντίνοο Αλμπάνη να απολαμβάνει κάθε απλή στιγμή της καθημερινότητάς του;

 

fischer1

 

Ανακεφαλαιώνοντας, αν υπάρχει κάτι που σε κάνει να χάνεσαι στον χρόνο -και όχι μόνο σε αυτά που πρέπει να προλάβεις να φέρεις εις πέρας μέσα στην ημέρα σου- σίγουρα είναι οι φαινομενικά απλές και καθημερινές στιγμές σου, τις οποίες μπορείς να απολαύσεις στο έπακρον και να τις μετατρέψεις στις πιο ξεχωριστές εμπειρίες της ζωής σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις τώρα, είναι να αξιοποιήσεις ή μάλλον να… γευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται καθημερινά για να απολαύσεις τη ζωή.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Fischer, καθώς και τους λογαριασμούς της Pilsener μπίρας σε Facebook και Instagram.

#TasteTheExperience #FischerBeer



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved