Το νέο Bushmills 15 ετών βάζει στο παιχνίδι τα βαρέλια κονιάκ

Η νέα έκφραση που τιμάει το irish whiskey.

Η νέα έκφραση ωρίμασε σε βαρέλια Bourbon πρώτης και δεύτερης πλήρωσης για 14 χρόνια, με φινίρισμα διάρκειας ενός έτους σε σπάνια βαρέλια κονιάκ.

Προσφέρει νότες από  βελανιδιά και απαλά μπαχαρικά στη μύτη, ακολουθούμενες από βανίλια με καραμελωμένα αχλάδια. Ο master blender, Alex Thomas, δήλωσε: «Προσεγγίσαμε αυτό το 15χρονο με έναν πραγματικά πειραματικό τρόπο, χρησιμοποιώντας ουίσκι παλαιωμένο μόνο σε βαρέλια Bourbon για να δώσουμε μια υπέροχη γλυκύτητα βανίλιας. Στη συνέχεια, απλώσαμε σύνθετες φρουτώδεις νότες από τα καλύτερα δρύινα βαρέλια που προέρχονται από τα αρχαία δάση της κεντρικής Γαλλίας και παλαιώνουν σπάνιο κονιάκ από μια μικρή οικογενειακή εταιρεία παραγωγής κονιάκ.

Εμφιαλωμένο σε 40% ABV, το Bushmills 15 Years Old είναι διαθέσιμο στα 57 ευρώ από την Amazon αυτόν τον μήνα, ενώ θα ακολουθήσουν και λοιποί retailers. Τον περασμένο μήνα, η ιρλανδική μπράντα πρόσθεσε στη βασική της σειρά ένα ουίσκι 14 ετών φινιρισμένο σε σπάνια βαρέλια κρασιού Malaga.

Το 2023, η Bushmills άνοιξε το υπερσύγχρονο αποστακτήριο Causeway, αξίας 37 εκατομμυρίων λιρών υπερδιπλασιάζοντας την παραγωγική της ικανότητα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved