Τα δύο νέα whisky του Loch Lomond τα χρωστάμε ξεκάθαρα στο γκολφ

Γιορτάζει το παλαιότερο τουρνουά της χώρας με την κυκλοφορία δύο εξαιρετικών εκδόσεων.

Το Loch Lomond Distillery συνεργάστηκε με τον θρύλο του σκωτσέζικου γκολφ, Colin Montgomerie, για να κυκλοφορήσει δύο περιορισμένης έκδοσης single malt φιάλες, τιμώντας το 152ο Open στο Royal Troon. Το Open είναι το παλαιότερο τουρνουά γκολφ στον κόσμο και πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1860. Μπορεί να μην σας νοιάζει το γκολφ, αλλά είναι καλή αφορμή για νέες φιάλες σωστά;

Το πρώτο ουίσκι το Loch Lomond The Open Special Edition. Ένα non-age statement single malt που ωριμάζει σε αμερικανικά δρύινα βαρέλια, για να καταλήξει σε γαλλικά δρύινα chardonnay. Είναι άλλο ένα παιδί του master blender του Loch Lomond Group, Michael Henry, εμφιαλώνεται στο 46% και κοστίζει περίπου 40 ευρώ. Τα τελευταία χρόνια, το αποστακτήριο έχει προσθέσει επίσης μια νέα ειδική έκδοση single malt στη συλλογή The Open Course Collection. Η δεύτερη φιάλη, κυκλοφορία της φετινής χρονιάς και αυτή,  αποστάχθηκε το 2000 και ολοκληρώθηκε για 6 μήνες σε βαρέλια sherry manzanilla. Εμφιαλωμένο σε ηλικία 24 ετών με 47,1%, η εν λόγω εμφιάλωση είναι στα 250 ευρώ και η παγκόσμια κυκλοφορία θα είναι περιορισμένη σε μόλις 4.500 φιάλες.

Διάβασε επίσης: Πόση διάρκεια ζωής έχει το βαρέλι από το αγαπημένο σου whisky;

Η Loch Lomond κυκλοφόρησε ένα single malt 22 ετών φινιρισμένο σε βαρέλια κλαρέ από την Haut-Médoc για το 150ο Open στο St. Andrews το 2022.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved