Το «Δίκαννο» Hot Dog αφορούσε πάντα κοιλιόδουλους με μάστερ

Ο διπλός «αγωγός» εντός του ψωμιού δεν ήταν ποτέ πρόβλημα για τους αρχόντους της καντίνας.

Πριν κάνουμε «κουβέντα» ας συμφωνήσουμε πρώτα ότι το Hot Dog δεν διέθετε ποτέ κάτι το «αρχοντικό», όσο επιβλητικό ή «βασιλικό» μπορούσε να παρουσιαστεί σε όποιον και αν ετοιμάστηκε να το κατασπαράξει. Εδώ καλά-καλά καταβροχθίζοντας ένα μόνο λουκάνικο νιώθουμε πως έχει προσγειωθεί τσιμεντόλιθος στο στομάχι μας, πού να το συνδυάσουμε με ψωμί, μουστάρδα, κέτσαπ και ό,τι άλλο βαστήξει η όρεξή μας.

5 στέκια για να βρεις τίμιο hot dog

Και πάνω σε αυτή την εξαιρετική δημιουργία, χωρίς την ιδιαίτερη φαντασία αλλά με την τεράστια διάθεση για «χοντρελιά», ένας εξαιρετικός τύπος είπε κάποια στιγμή μέσα του «θα φτιάξω ένα hot dog πιο απειλητικό και πικάντικο από ποτέ».

Κάπως έτσι φανταζόμαστε πως γεννήθηκε το «Δίκαννο», ένα Hot Dog ό,τι πιο κοντινό σε κυνηγετικό όπλο, που όμως δεν σκοπεύει να πυροβολήσει αλλά να επιβεβαιώσει ότι έχεις έρθει στην καντίνα ή το γηπεδικό βρώμικο με πραγματικά άγριες διαθέσεις.

 

 

Το Διπλό Λουκάνικο δεν είναι για όλους

Κανένας δεν παράγγειλε Δίκαννο χωρίς να είναι σίγουρος ότι θέλει να φάει την μισή καντίνα. Ξέρει ότι πρόκειται να κάνει «χοντρελιά», αλλά είναι ο λόγος που περίμενε ολόκληρη βδομάδα για να το απολαύσει, ασχέτως αν γνωρίζει πως μόλις γυρίσει σπίτι θα νιώθει πως κατάπιε την ρεζέρβα του αυτοκινήτου.

5 καντίνες στα Βόρεια Προάστια για μετά τη βραδινή μας έξοδο

Ε και; Τέτοιες απολαύσεις αξίζει να τις ζεις, ασχέτως αν αργότερα θα «ταλαιπωρηθείς».

 

hot dog2

 

Σαφώς και πλέον στην καντίνα «φοριέται» πολύ το κοτόπουλο πανέ ή το χοιρινό σουβλάκι μέσα στο σάντουιτς, η παρουσία του διπλού, και κυρίως απειλητικού λουκάνικου όμως θα βρίσκεται πάντα στο μενού για να μας θυμίζει ότι η συγκεκριμένη απόλαυση δεν λέγεται άδικα «βρώμικο».

Όπως έδειξε άλλωστε έρευνα από Πανεπιστήμιο του Κεμπέκ, ο εγκέφαλός όταν βιώνει καταστάσεις έντονης πείνας, επιζητά τροφές με πολλές θερμίδες και μόνο από την εξωτερική εμφάνιση. Εδώ που τα λέμε όταν καταβροχθίζεις τα «Δίκαννα» χωρίς να σε νοιάζει τι ακολουθεί, μάλλον λες ψέματα στον εαυτό σου ότι στοχεύεις στην γράμμωση.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved