Ratpack in a Glass: Τι κάνει το Jameson το απόλυτο ιρλανδικό whiskey;

Ο Μανώλης Μαθιουδάκης και το Ratpack.gr ξεκινούν ένα μοναδικό ταξίδι στα αποστάγματα. Στο πρώτο επεισόδιο, το απόλυτο ιρλανδικό blend έχει την τιμητική του!

Έμαθες να αγαπάς το ιρλανδικό whiskey από την πρώτη φορά που το δοκίμασες. Το συνδύασες με την παρέα και τις όμορφες στιγμές, που με τη σειρά τους γέννησαν αναμνήσεις. Ωστόσο πάντα ήθελες να μάθεις περισσότερα γι’ αυτό. Τι είναι το ιρλανδικό whiskey ακριβώς και πώς ξεχωρίζει από τα σκωτσέζικα malts;

Σε αυτά τα ερωτήματα έρχεται να απαντήσει το πρώτο επεισόδιο του Ratpack in a Glass, μία νέα παραγωγή του Ratpack και της DPG Digital Media για τα εκλεπτυσμένα αποστάγματα, την παραγωγή τους αλλά και όλα όσα θα βρεις απολαυστικά να γνωρίζεις για αυτά και το ταξίδι που κάνουν, μέχρι να καταλήξουν στο ποτήρι σου.

 

 

Στο πρώτο επεισόδιο το Ratpack.gr φιλοξενεί το Jameson και το Jameson Black Barrel, δύο κορυφαία στο είδος τους ιρλανδικά whiskey, που έχεις σίγουρα απολαύσει, αλλά κρύβουν μικρά μυστικά που τα κάνουν τόσο ξεχωριστά. Οικοδεσπότης σε αυτό το επεισόδιο, δεν είναι άλλος από τον whisky enthusiast Μανώλη Μαθιουδάκη, ιδρυτή του πρώτου blog στην Ελλάδα για τα αποστάγματα του ουίσκι, το TheWhiskyBeat.

Μέσα στα δύο επεισόδια, ο Μανώλης Μαθιουδάκης αναλύει όλα τα πράγματα που κάνουν το Jameson και το Jameson Black Barrel ξεχωριστά. Από τα ιδιαίτερα blends και την τεχνική του καψαλίσματος των βαρελιών, μέχρι τις νότες που θα εντοπίσει κανείς στο ποτήρι και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσει το ιρλανδικό whiskey.  Ποια σιτηρά χρησιμοποιούνται; Σε τι οφείλεται το smoothness του αποστάγματος; Πόσο παλιό είναι το αποστακτήριο του Jameson και ποια η πορεία του μέσα στο χρόνο που το μετέτρεψε σε ένα από τις πιο επιδραστικές φιάλες στον πλανήτη;

Σε όλα αυτά και άλλα πολλά, έρχεται να απαντήσει το Ratpack in a Glass και ο Μανώλης Μαθιουδάκης. Ένα υπέροχο ταξίδι μέσα από τα δημοφιλέστερα αποστάγματα που θα καταλήξουν, φυσικά, στο ποτήρι σου.

Είστε έτοιμοι; Γιατί ξεκινάμε!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved