Paloma Don Julio - Ακολουθήστε τα βήματα της αυθεντικής απόλαυσης στην πόλη

Μαζί με την Evangelia, τον Ορέστη Χαλκιά και τον Γιώργο Μπένο.

Η Don Julio tequila*, η πιο δημοφιλής όλων στο Μεξικό, φτιαγμένη από 100% μπλε αγαύη και ταυτόσημη με την αγάπη του ιδρυτή Don Julio Gonzales για τον τόπο του και τους οικείους του, συνοδεύει το κίνημα: We paloma. Ένα κίνημα που ενσαρκώνει την αναζήτηση στην ποιότητα των επιλογών μας, το πάθος σε ό,τι κάνουμε, την επιθυμία για το αυθεντικό. Σε αυτό το κίνημα, συνοδοιπόροι μας ήταν η Evangelia, ο Ορέστης Χαλκιάς και ο Γιώργος Μπένος.

To urban τοπίο αγκαλιάζει την κληρονομιά της Don Julio tequila και ο ζωντανός παλμός της πόλης συγχρονίζεται τέλεια με την καρδιά του Μεξικού και βρίσκει τον προορισμό του εκεί που η Paloma Don Julio συντροφεύει τις στιγμές μας. Εκεί που σηκώνουμε τα ποτήρια με μια πρόποση, ένα χαιρετισμό στην ψυχή της πόλης, στις ιστορίες της και σε ό,τι μας φέρνει πιο κοντά!

Το urban σκηνικό και η Don Julio tequila αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για την δημιουργία των Urban Don Julio tequila stories που θα «παρακολουθήσουμε» με πρωταγωνιστές τον Ορέστη Χαλκιά, τον Γιώργο Μπένο και την Evangelia. Ιστορίες που διαδραματίζονται στην καρδιά της πόλης, φέρνουν χρώμα, upbeat διάθεση και μας γεμίζουν έμπνευση. Ιστορίες που καταλήγουν σε μια απολαυστική Paloma Don Julio, στο αγαπημένο μας μπαρ και θα συμπληρωθούν με αυθεντικότητα, πάθος, αγάπη και μοίρασμα!

Urban Don Julio tequila stories, part 1

Ο Γιώργος Μπένος, εξερευνώντας τους δρόμους της πόλης, οδηγείται σε ένα μικρό, κλασικό βιβλιοπωλείο για να εξερευνήσει και να αντλήσει έμπνευση. Σε μια αυθόρμητη πράξη, σε μια έκρηξη ρομαντισμού αποφασίζει να φωτίσει τη μέρα μιας περαστικής με τα πολύχρωμα άνθη. Δείχνοντας πως οι μικρές πράξεις σαν αυτές, κάνουν τη ζωή αξέχαστη όπως όταν απολαμβάνει την αγαπημένη του Paloma Don Julio με τους φίλους του.

benos
Δείτε το video εδώ

Ο Ορέστης Χαλκιάς, από τους πολυσύχναστους δρόμους του κέντρου μέχρι την ταράτσα με την υπέροχη θέα, συντονίζει την πόλη με απαλές μελωδίες, ενσαρκώνοντας την ψυχή της Don Julio tequila. Το κλείσιμο της βραδιάς τον βρίσκει να απολαμβάνει τη δροσερή Paloma Don Julio παρέα με τους αγαπημένους του.

halkias
Δείτε το video εδώ

Η Evangelia, διάσημη για τις κινήσεις της που ξεπερνούν τα σύνορα, δίνει μια νότα της μαγείας του χορού που με αυθεντικό τρόπο ενώνει τους κόσμους. Κι όταν ο χορός τελειώνει, η γιορτή με την Paloma Don Julio ξεκινάει, πάντα με την καλύτερη παρέα.

evangelia
Δείτε το video εδώ

 

Made with authenticity, passion and love! Paloma Don Julio

Paloma Don Julio

 

#DonJulioTequila #DonJulioPaloma #WePaloma

 

Το παρόν περιεχόμενο απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα άνω των 18 ετών.

Απολαύστε υπεύθυνα. www.apolafste.ypefthina.gr



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved