Το Glenrothes 25 ετών ζητάει την προσοχή σου

Η νέα εμφιάλωση είναι το καλύτερο πρόωρο δώρο Χριστουγέννωνπου μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου.

Για όσους γνωρίζουν από καλοφτιαγμένα αποστάγματα, το Glenrothes όχι μόνο συμβολίζει την αριστοτεχνία, αλλά παράλληλα είναι από τις πρώτες εμφιαλώσεις που έχουν ποικίλες εκφράσεις 25 ετών – και κάποιες από αυτές συζητιούνται μέχρι σήμερα. Το νέο 25αρι ωστόσο, είναι κάτι το τελείως διαφορετικό.

glenrothes1

 

Έχοντας ωριμάσει σε first-fill βαρέλια sherry, το νέο Glenrothes 25 ετών αποτελεί ένα πάντρεμα αμερικάνικης και ευρωπαϊκής δρυός, με αποτέλεσμα ένα απόσταγμα στους 45% αλκοολικούς βαθμούς και με φυσικό χρώμα. Όσον αφορά τις νότες, το αποστακτήριο αναφέρει τα παρακάτω για όσους έχουν σκοπό να το δοκιμάσουν.

 

glenrothes4

 

Μύτη: Ώριμα ροδάκινα, ρευστή καραμέλα και φλούδες πορτοκαλιού. Γλυκό και διακριτικό άρωμα με νότες από κέδρο και γιασεμί.

Παλέτα: Βανίλια, ξηρά φρούτα, ψημένα αμύγδαλα και σοκολάτα γάλακτος, με ίχνη από μπαχαρικά και ντελικάτες νότες ξύλου βελανιδιάς.

Επίγευση: Μεγάλη διάρκεια, πλούσια και γλυκιά με ξηρούς καρπούς.

 

glenrothes3

 

Το Glenrothes 25 ετών θα κυκλοφορήσει σε κουτί πλήρως ανακυκλώσιμο,  ο οποίος θα ξεδιπλώνεται για να αποκαλύψει το μπουκάλι. Υπάρχει ανάγλυφη επιγραφή με το περίγραμμα του The Glenrothes Distillery Estate και η τιμή του θα είναι στα 700 ευρώ.  

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved