Το Buffalo Trace έχει να μας προσφέρει ετικέτες από την Ποτοαπαγόρευση

Τώρα που χειμώνιασε η καλύτερη πρόταση για μπέρμπον είναι εδώ.

Μια ξεχωριστή συλλογή ουίσκι μοιάζει περισσότερο με σπάνια βιβλιοθήκη παρά με ράφια γεμάτα μπουκάλια. Αλλά -ξεκάθαρα- σημαίνουν πολλά περισσότερα για ένα λάτρη του καλού ουίσκι. Στην προκειμένη περίπτωση, η συλλογή έχει να κάνει με το Buffalo Trace και την εμπνευσμένη συλλογή του από την εποχή της Ποτοαπαγόρευσης.  

Η συλλογή Buffalo Trace Prohibition ωστόσο, δεν απευθύνεται σε παράνομους διανομείς και speakeasies που διαχειρίζονται γκάνγκστερς το 1920.  Αφορά την ιστορία του αποστακτηρίου George T. Stagg, που ήταν ένα από τα έξι αποστακτήρια που είχαν λάβει ομοσπονδιακή άδεια για την πώληση ουίσκι για φαρμακευτικούς λόγους.  

Διαβάστε επίσης: Ποια η διαφορά μεταξύ δεύτερης και τρίτης απόσταξης.

Το Buffalo Trace αποκαλεί δικαίως αναφέρεται σε εκείνη την εποχή ως την πιο επίμαχη  χρονική περίοδο στην ιστορία του αλκοόλ και ως εκ τούτου, έχει συσσωρεύσει άφθονη κληρονομιά σε μια σειρά από ουίσκι που χρησιμεύουν ως φόρο τιμής σε ιστορικές μάρκες που δεν έχουν δει το φως του ήλιου εδώ και χρόνια. Η εταιρεία συγκεκριμένα αναφέρει: «Κάθε μία από αυτές τις μάρκες εξαφανίστηκε σιγά σιγά τα χρόνια μετά την Ποτοαπαγόρευση, αλλά ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της επιβίωσής μας. Χωρίς αυτά, σήμερα δεν θα υπήρχαν τα Buffalo Trace, Eagle Rare ή Weller bourbons», έχει δηλώσει ο Harlen Wheatley, Master Distiller του Buffalo Trace. «Η Συλλογή Απαγόρευσης είναι ένας φόρος τιμής σε αυτά τα υπέροχα ουίσκι από το παρελθόν μας».

Η συλλογή θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, προσφέρεται σε ξύλινη θήκη και η τιμή της θα είναι στα 999 δολάρια.               



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved