Rollάροντας δίπλα στη θάλασσα: Μια… Venice Beach εμπειρία στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Πολλά περισσότερα από μια εποχή του χρόνου είναι το καλοκαίρι, αρκεί να μπορέσεις να δώσεις εσύ τη σημασία που θέλεις σε κάθε ημέρα σου! Αρκεί να δημιουργήσεις το δικό σου This is living, το state of mind που εκφράζει την ιδιοσυγκρασία σου, όσα σε γεμίζουν και όσα σε ηρεμούν και σε εξιτάρουν ταυτόχρονα. 

Για κάποιους, αυτό μπορεί να είναι ένα βράδυ στα μπαράκια της πόλης, με μπίρα, χαλαρή ή και πιο έντονη μουσική, με παρέα και συζήτηση ή με χορό και κέφι όλο το βράδυ. Κάποιοι άλλοι απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας με ηλιοθεραπεία by the pool, μέχρι τη στιγμή που τα bitάκια στο pool bar ανεβαίνουν και έρχονται οι μπίρες, δημιουργώντας μια ακόμα summer εμπειρία που μπαίνει στο πάνθεον των αναμνήσεών τους. Για κάποιον τρίτο, μπορεί να είναι εκείνη η ώρα που σαλπάρει το πλοίο για τις Κυκλάδες, καθώς βιάζεται να ζήσει ένα αξέχαστο καλοκαίρι στην Κύθνο, με ατέλειωτα ηλιοβασιλέματα στις πανέμορφες παραλίες του νησιού. Το This is Living καλοκαιρινό state of mind, όμως για κάποιους ταυτίζεται με ένα απόγευμα δίπλα στη θάλασσα, με τα rollers στα πόδια, που ξεκινάει με ατέλειωτες προσπάθειες, runs, άλματα και νέα tricks – τόσο active όσο ταιριάζει στον καθένα. 

Και καθώς το θαλασσινό αεράκι δροσίζει την ατμόσφαιρα και ο ήλιος αρχίζει την πορεία του προς τη Δύση, η έξαψη της προσπάθειας μεγαλώνει, για να πετύχει ένα ακόμα ξεχωριστό άλμα, ένα ακόμα κόλπο, η έμπνευση για το οποίο γεννήθηκε εκείνη τη στιγμή. Και καθώς αυτή η προσπάθεια γίνεται όλο και καλύτερη και η ικανοποίηση κατακλύζει κάθε κύτταρο στο σώμα και το πνεύμα, η ώρα περνά, ο ήλιος βάφεται στις βαθιές αποχρώσεις του πορτοκαλί και του κόκκινου και βυθίζεται στον ορίζοντα, χαρίζοντας στην πλάση ένα ακόμα μοναδικό ηλιοβασίλεμα. 

 

corona9

 

Απολαμβάνοντας τον κόσμο γύρω, που περνά από την ημέρα στη νύχτα, μετά την γλυκιά κούραση της προσπάθειας, που δημιουργείται κι αυτό είναι το απόλυτο This is living, το απόλυτο state of mind που ολοκληρώνει και απογειώνει η Corona με τη φέτα lime στο μπουκάλι που απολαμβάνουμε στο ηλιοβασίλεμα. 

Και καθώς η ατμόσφαιρα γλυκαίνει και όλα παίρνουν τις χρυσαφένιες αποχρώσεις που κάθε μέρα είναι μοναδικά διαφορετικές, πραγματικά δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για να δημιουργηθεί μια μαγική, «Venice Beach» εμπειρία – ακόμα και τόσο μακριά από το Los Angeles και τις ακτές της Καλιφόρνιας! 

 

corona10

 

Η Ελισάβετ ρολλάρει με τα skates της δίπλα στη θάλασσα

Τα καλοκαιρινά απογεύματα που καταλήγουν στο ηλιοβασίλεμα και στο δειλινό αμέσως μετά, δηλαδή στις ιδανικές συνθήκες για να βρίσκεσαι δίπλα στη θάλασσα και να γεμίζεις μπαταρίες, είναι για την Ελισάβετ Μπαλανού, που λατρεύει τα roller skates της, η εμπειρία που απολαμβάνει περισσότερο από κάθε άλλη: «Δεν υπάρχει καλύτερος συνδυασμός απ’ο το να κανείς πατίνια στην θάλασσα και να δύει ο ήλιος… Προσθέστε και μια παγωμένη μπίρα, μουσική και καλή παρέα και έχετε δημιουργήσει μαγεία!», δηλώνει χωρίς δεύτερες σκέψεις. Η ίδια, στα 28 της χρόνια αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο της στα πατίνια, τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και την αναλογική φωτογραφία. 

 

corona11

 

«Τα πατίνια μπήκαν στην ζωή μου λίγο πριν την καραντίνα, όταν ένα βράδυ είδα στον ύπνο μου ότι έκανα rollers. Την επόμενη μέρα, κιόλας, αγόρασα το πρώτο μου ζευγάρι!», θυμάται και προσθέτει πως πλέον για εκείνη τα πατίνια είναι βασικό στοιχείο της ζωής και της προσωπικότητάς της: «Τα πατίνια για εμένα είναι η καθημερινότητα μου. Τα φοράω παντού, ρολλάρω στον δρόμο, πηγαίνω για ποτό με τα πατίνια μου, τα έχω πάντα μαζί όταν ταξιδεύω, τα φοράω ακόμα και στην θάλασσα».

Στην Αττική υπάρχουν πολλά μέρη για να απολαύσεις βόλτες με τα rollers σου και μια δροσερή Corona δίπλα στη θάλασσα, την καλύτερη ώρα της ημέρας: «Δίπλα στη θάλασσα, έχω ανακαλύψει ένα ωραίο θεατράκι και ίσως κάποια γηπεδάκια, στη Βούλα. Γενικά, ωραία μέρη για πατίνια είναι το ΟΑΚΑ (όπου επίσης το ηλιοβασίλεμα είναι φανταστικό), αλλά και ο Έσπερος ή το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος».

Καλοκαιρινές αναμνήσεις με την Corona στα sunsets του καλοκαιριού μας

Για την Ελισάβετ, τα πατίνια «πηγαίνουν παντού», ειδικά για να κλείσει τη βόλτα στη θάλασσα απολαμβάνοντας την Corona της, που φέτος το καλοκαίρι δημιουργεί τα sunset του καλοκαιριού μας. Η Νο1 μεξικανική μπίρα στον κόσμο, φτιαγμένη από 100% φυσικά συστατικά, που πίνουμε πάντα από το μπουκάλι με μία φέτα lime, είναι η ιδανική απόλαυση για να ζήσουμε κάθε καλοκαιρινή εμπειρία στο έπακρο, κάνοντας αυτό που αγαπάμε! 

 LPR54356 Copy

 

Η καλοκαιρινή μουσική ξεκινά να ανεβάζει ρυθμούς, καθώς ο ήλιος δύει και το δικό μας sun-set με Corona by the beach, μόλις ξεκινά!

This Is Living!

 

Απολαύστε υπεύθυνα



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved