Η Μαριάννα Παινέση μας συστήνει μία this is living καθημερινότητα που έχει τη δροσιά της Corona

Το καλοκαίρι είναι μία εποχή που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου, διότι έχοντας τον καιρό «σύμμαχό» σου, έχεις και τη διάθεση να «κυνηγήσεις» τη ζωή που σου αξίζει. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως τίποτα δεν σαμποτάρει τα σχέδιά σου για δροσιστικά μακροβούτια, εξερευνήσεις σε κατάφυτα μέρη, απογευματινές βόλτες με soundtrack τις πιο chill μελωδίες και φόντο τα πιο ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα.

Ναι, οι ρυθμοί της καθημερινότητας δεν κατεβάζουν «ταχύτητα», ωστόσο, εσύ δεν το βάζεις κάτω. Αντίθετα, κάνεις τη φράση «this is living», δηλαδή «αυτό είναι ζωή», έναν τρόπο ζωής, όπως η Μαριάννα Παινέση. Βλέπεις, η Μαριάννα ισορροπεί επιδέξια ανάμεσα σε δύο ιδιαίτερα απαιτητικούς ρόλους, αυτόν του μοντέλου και αυτόν της μαμάς, χωρίς όμως, να αφήνει τις ημέρες του καλοκαιριού να γλιστρήσουν μέσα από τα χέρια της σαν την άμμο. 

 

corona3

 

Τι κάνει, λοιπόν; Επωφελείται από ένα this is living mindset και αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο της για να απολαύσει τον κήπο της, να μοιραστεί στιγμές ξεγνοιασιάς με τους φίλους της, ενώ δροσίζεται με την αγαπημένη της μεξικάνικη μπίρα Corona, πάντα με μία φέτα lime, από το μπουκάλι.

Η Μαριάννα Παινέση μας προσκαλεί σε μία this is living καθημερινότητα

Όπως κάθε σύγχρονη, εργαζόμενη μητέρα, έτσι και η Μαριάννα έχει ανάγκη από σύντομες me-time «ιεροτελεστίες», οι οποίες τη βοηθούν να «γεμίσει» μπαταρίες, να μην παραμελεί τον εαυτό της, να νιώθει ελεύθερη. Οι στιγμές που περνά στον κήπο, στο καταπράσινο ησυχαστήριό της, στη δική της προσωπική «όαση», έχει την ευκαιρία να αποβάλλει με φυσικό τρόπο το στρες, να δραπετεύει έστω και νοητά, να ανακαλύπτει την plant parent πλευρά της.

Παρόλα αυτά, οι δραστηριότητες που απολαμβάνει δεν περιορίζονται μόνο στο σπίτι, αφού κάθε καλοκαίρι οι αποδράσεις της σε παραδεισένια μέρη, γίνονται όλο και πιο τακτικές. Εκεί πλάι στη θάλασσα, με τον μελωδικό παφλασμό των κυμάτων να γεμίζει και να «καθαρίζει» το μυαλό της, μπορεί και χαλαρώνει παρέα με τους φίλους της, ρίχνεται μαζί τους στη «μάχη» του τσουγκρίσματος, κάνοντας αυθόρμητες προπόσεις με μπουκάλια από μπίρα Corona και ανταλλάσσοντας ευχές για ένα αξέχαστο καλοκαίρι.

 

corona5

 

Ναι, αυτό θα πει this is living για μία αεικίνητη γυναίκα όπως η Μαριάννα, μία γυναίκα που κάθε καλοκαίρι θέλει να ανακαλύπτει την καλύτερη πλευρά του εαυτού της, δηλαδή αυτή που ζει τη ζωή όπως πρέπει και όπως θέλει εκείνη να είναι. 

«Σφραγίζοντας» κάθε καλοκαιρινή στιγμή με τη γεύση και τη δροσιά μίας μπίρας

Η Μαριάννα Παινέση είναι, άλλωστε, ένα ελεύθερο πνεύμα που δεν στριμώχνεται σε «κουτάκια» και θέλει να ζει τα καλοκαίρια της στο έπακρο. Ακριβώς για αυτό, δεν χάνει την ευκαιρία να βιώνει αυθεντικές στιγμές και να τις «σφραγίζει» με τη μοναδική γεύση της αγαπημένης της μεξικάνικης μπίρας από 100% φυσικά συστατικά, δηλαδή την Corona.

Κάπως έτσι, ακόμη και όταν έρχεται ο Σεπτέμβρης, εκείνη δεν μελαγχολεί όπως οι περισσότεροι, αλλά προσπαθεί όσο μπορεί να διατηρεί το ίδιο this is living mindset, το οποίο της επιτρέπει να μεταβαίνει ομαλά από την μία εποχή στην άλλη. Και αν υπάρχει κάτι που αξίζει να κρατήσουμε από την περίπτωση της Μαριάννας, αυτό είναι η ξεγνοιασιά της, η κινητήριος δύναμη που την εμπνέει κάθε καλοκαίρι να δημιουργεί νέες, ανεξίτηλες αναμνήσεις, οι οποίες έχουν το χρώμα του ηλιοβασιλέματος, το τραγούδι των τζιτζικιών και την ακαταμάχητη δροσιά μίας παγωμένης μπίρας με μία φέτα lime.

 

corona7

 

Αν θέλεις και εσύ, λοιπόν, να ζήσεις ένα αξέχαστο, this is living καλοκαίρι, μία περίοδο που θα σου θυμίζει πάντα πως «αυτό είναι ζωή», μπορείς να εμπνευστείς από τη Μαριάννα. Να αφεθείς στα αισιόδοξα vibes του καλοκαιριού, στη μοναδική γεύση της Corona και να αναζητήσεις τις carefree εμπειρίες οι οποίες θα σε γεμίσουν πραγματικά, θα σε φέρουν πιο κοντά με τον εαυτό σου, τη φύση και με τους ανθρώπους που αγαπάς.

 

Απολαύστε υπεύθυνα



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved