Φύγαμε για summer cycling με θέα το ηλιοβασίλεμα: H active εμπειρία για το δικό σου sunset!

Υπάρχουν δύο γενικές κατηγορίες ανθρώπων, σχετικά με το πώς αντιμετωπίζουν το καλοκαίρι: Υπάρχουν εκείνοι που λατρεύουν το άραγμα στις ξαπλώστρες, τον ήλιο και την Corona τους στο χέρι και οι άλλοι, που για να απολαύσουν πραγματικά τη μεξικάνικη μπίρα που έχει κατακτήσει τον κόσμο, θέλουν πρώτα να… ιδρώσουν: Θέλουν να ζήσουν στο έπακρο τα καλοκαίρια τους, με active εμπειρίες που εκτός από την αδρεναλίνη του να πλησιάζεις και να ξεπερνάς τα όριά σου, προσφέρουν ακόμα πιο έντονη την απόλαυση – κι αυτό είναι το δικό τους This is living, το απόλυτο state of mind.

 

cycl6

 

Με το ποδήλατο πάμε παντού: Summer cycling εμπειρίες για όλους

Υπάρχει καμία πιο active καλοκαιρινή εμπειρία από το ποδήλατο; Από τότε που έμαθες να ισορροπείς στις δύο ρόδες και θυμάσαι τον εαυτό σου, η φάση ήταν να περιμένεις το καλοκαίρι για να κάνεις ποδήλατο με κάθε αφορμή: Στην πλατεία του νησιού που κάνατε διακοπές με την οικογένεια και να εντυπωσιάζεις κολλητούς και κοριτσάκια με τα κόλπα σου στις δύο ρόδες, για να πας μέχρι τον φούρνο να φέρεις ψωμί το μεσημέρι πριν σε φωνάξει η γιαγιά στο χωριό για το μεσημεριανό, για να πεταχτείτε με τον κολλητό μέχρι το περίπτερο και να αγοράσετε το καθιερωμένο παγωτό που έκανε το αγαπημένο σκορ παγωτά – μπάνια 51-50 (εννοείται τα μετράμε πρωί – απόγευμα)!

Μπορεί από τότε να έχουν περάσει κάποια χρόνια και να μην μετράς πλέον τα παγωτά και τα μπάνια, σίγουρα όμως «μετράς» όταν όντως βρίσκεις χρόνο και κέφι να απολαύσεις αυτό που πραγματικά σε γεμίζει, αυτό που δημιουργεί το δικό σου This is living, το απόλυτο state of mind: Να ανεβαίνεις στο ποδήλατό σου, τα απογεύματα μετά το γραφείο και να απολαμβάνεις μια βόλτα δίπλα στη θάλασσα.

 

cycl5

 

Η αλμύρα γεμίζει την ατμόσφαιρα, ο ήλιος να σε ζεσταίνει τόσο όσο και καθώς δύει, να βλέπεις στον ορίζοντα μπροστά σου όλες τις πιθανές και απίθανες αποχρώσεις του πορτοκαλί και του κόκκινου σε μια παλέτα που κάθε φορά είναι διαφορετική.

Το αποκορύφωμα της βόλτας, η στιγμή της πραγματικής απόλαυσης, είναι όταν σταματάς στο αγαπημένο σου μέρος, κατεβαίνεις από το ποδήλατο και παίρνεις τον χρόνο σου για να γευτείς την Corona σου, από το μπουκάλι, με την απαραίτητη φέτα lime που απογειώνει την εμπειρία: Η θέα, η αίσθηση πως έκανες αυτό που πραγματικά σε γεμίζει, για το δικό σου state of mind, σε κάνουν να νιώθεις πραγματική ευδαιμονία.

 

cycl4

 

Ο Μίλτος Μπάβας απολαμβάνει το ποδήλατο δίπλα στη θάλασσα γιατί τον γεμίζει

Ο Μίλτος Μπάβας δεν αποχωρίζεται το ποδήλατό του, καθώς εκτός των άλλων είναι και αθλητής τριάθλου: «Η ποδηλασία σε όλες τις μορφές της είναι μέρος της καθημερινότητας μου», δηλώνει στο Ratpack.gr, εξηγώντας πως από όταν μπήκε το ποδήλατο στη ζωή του, ως νήπιο ακόμα, δεν βγήκε ποτέ: «Αργότερα σε μεγαλύτερη ηλικία, συγκεκριμένα στα 25, επανασυστήθηκε θα έλεγα, αυτή τη φορά με διαφορετικό τρόπο. Μπήκε στην καθημερινότητα για λόγους εκγύμνασης και προπόνησης αλλά και για λόγους ευχαρίστησης σε εξωτερικό χώρο σε διάφορα τερέν, όπως άσφαλτο και χώμα».

 

cycl3

 

«Το ποδήλατο, κατά κύριο λόγο είναι μέσο εκγύμνασης και προπόνησης στη φύση. Μπαίνει όμως και σαν μέσο, ώστε να μεταδώσω τις γνώσεις και την τρέλα μου για αυτό κάνοντας μαθήματα εσωτερικής ποδηλασίας σε κόσμο που θέλει να γνωρίζει το συγκεκριμένο σπορ. Τέλος, το ποδήλατο είναι σαφώς και τρόπος μετακίνησης με εύκολο και οικολογικό τρόπο, γεγονός που το καθιστά ακόμα πιο ελκυστικό για μένα!», δηλώνει στο Ratpack.gr.

Η Αττική προσφέρει τη δυνατότητα για υψηλές συγκινήσεις ποδηλασίας: «Είναι πολλά τα μέρη στα οποία απολαμβάνω την ποδηλασία στην Αττική. Θα ξεχωρίσω τα πολύ όμορφα βουνά που έχει η Αττική όπως ο Υμηττός, η Πάρνηθα, η Πεντέλη και ο Διόνυσος όπου αυτό που τα κάνει μοναδικά μέρη για ποδηλασία είναι ο καθαρός αέρας, η φοβερή θέα και η απομάκρυνση από τον αστικό ιστό. Ακόμη, πολύ όμορφη διαδρομή για εμένα είναι κατά μήκος της ακτής στα Νότια προάστια καθώς όσο διαρκεί η βόλτα βρίσκεσαι παράλληλα με τη θάλασσα που σου προσφέρει ηρεμία και ελευθερία».

 

cycl2

 

Για τον Μίλτο Μπάβα, η ποδηλασία στο ηλιοβασίλεμα δίπλα στη θάλασσα «είναι μία μοναδική στιγμή. Η σύνδεση της ελευθερίας του ποδηλάτου με την ομορφιά της φύσης δημιουργεί ένα μοναδικό συναίσθημα ευφορίας και ηρεμίας. Η θέα που εκτυλίσσεται μπροστά σου καθώς κινείσαι με το ποδήλατο και σε φυσάει ο αέρας είναι συναρπαστική. Καθώς το ηλιοβασίλεμα ολοκληρώνεται, αισθάνεσαι μια αίσθηση ηρεμίας και ευγνωμοσύνης. Σιγά-σιγά, επιστρέφεις στην παραλία, έχοντας αποθηκεύσει στο μυαλό σου τη μοναδική εμπειρία που σου χαρίζει η φύση».

Δημιουργούμε τα δικά μας Corona sunsets παντού και πάντα!

Με το ποδήλατο ή όποια άλλη active εμπειρία μας γεμίζει, ζούμε τα καλοκαίρια μας στο έπακρο. Επικοινωνούμε με φίλους, συνδεόμαστε με το περιβάλλον και θαυμάζουμε τη φύση γύρω μας: Το τοπίο, τη θάλασσα, τον ήλιο που δύει στον ορίζοντα και μοιάζει να μας προσκαλεί να ζήσουμε και να δημιουργήσουμε τα δικά μας sunset σκηνικά.

 

cycl1

 

Στην παραλία ή στην πόλη, στις ταράτσες ή στους κήπους, αρκεί να μπορούμε να απολαμβάνουμε την αγαπημένη Corona, όπως της πρέπει, από το μπουκάλι, με μια φέτα lime, για να ταξιδεύουμε, να γεμίζουμε, να δημιουργούμε κάθε στιγμή τις This is living στιγμές μας, τις στιγμές που ορίζουν το δικό μας απόλυτο state of mind.

This Is Living!

Απολαύστε υπεύθυνα

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved