Ζήσε το καλοκαίρι σου στην Κύθνο, γεμάτο μουσική και ηλιοβασίλεμα

Το καλοκαίρι είναι από μόνο του… state of mind, όμως ποιο είναι πραγματικά το δικό σου καλοκαίρι; Μήπως είναι γεμάτο μουσική, στιγμές στο ηλιοβασίλεμα; Μήπως είναι ένα ατέλειωτο, καλοκαιρινό πάρτι; Εάν στις παραπάνω ερωτήσεις απαντάς «ναι», τότε το νησί που πρέπει να βρεθείς φέτος το καλοκαίρι είναι η Κύθνος!

Το αγαπημένο νησί των Κυκλάδων, αυτός ο κοντινός, «εύκολος» προορισμός, φέτος γίνεται πιο in από ποτέ, καθώς, πέρα από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις στα Κύθνια 2023, μπορείς να πάρεις μέρος σε ατέλειωτα πάρτι, με κορυφαίες μουσικές και την αγαπημένη σου Corona με τη φέτα lime στο μπουκάλι! Ναι, φέτος το This is Living της Corona ταξιδεύει στην Κύθνο και δημιουργεί μοναδικές εμπειρίες sunsets και μουσικών events δίπλα στη θάλασσα, στο κυκλαδίτικο τοπίο!

kyth2

 

Κύθνος, το νησί που αγαπούν με την πρώτη όσοι το επισκέπτονται

Μακριά από τη φήμη των νησιών των πάρτι των Κυκλάδων, η Κύθνος φέτος κάνει την έκπληξη και διεκδικεί τα πρωτεία, με βασικό κριτήριο την ποιότητα, μακριά από τους κορεσμένους, δημοφιλείς προορισμούς των ελληνικών νησιών. Στην Κύθνο θα πας γιατί λατρεύεις το Αιγαίο, τη φυσική ομορφιά και τον Πολιτισμό – μαζί με την καλύτερη ευκαιρία και αφορμή για πάρτι. Οι παραλίες και τα χωριά του νησιού θα καλύψουν την ανάγκη σου για εξερεύνηση και δεν θα σε απογοητεύσουν – το αντίθετο μάλιστα. Στην Κολώνα θα έχεις την ευκαιρία να βουτήξεις στα νερά μιας από τις πιο πολυφωτογραφημένες παραλίες στην Ελλάδα, αλλά μην περιοριστείς μόνο εκεί: Η Κύθνος διαθέτει πάρα πολλές παραλίες – ο θρύλος-αστικός μύθος μιλά για 100 – που θα σε προσελκύσουν να χαρείς τον ήλιο και τη θάλασσα και να μείνεις όλη τη μέρα εκεί ώστε να απολαύσεις το ηλιοβασίλεμα και το πάρτι που το συνοδεύει. Μην ξεχνάς πως η Corona φέτος φροντίζει για να περάσεις καλά – κι εσύ και όλη η παρέα και κάθε παρέα στο νησί με events και DJs που απογειώνουν τα απογεύματά σας.

corona kythnos mesa

Πέρα από τις παραλίες και τα πάρτι όμως, η Κύθνος σού προσφέρει μια σειρά από εμπειρίες. Ξεκινώντας από τα Λουτρά, έχεις την ευκαιρία να δεις από κοντά ένα μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο. Εκεί, οι ιαματικές πηγές που αναβλύζουν από τη γη, συναντούν τη θάλασσα κι αυτό δεν θέλεις να το χάσεις με τίποτα! Άλλος λόγος για τον οποίο φημίζεται η Κύθνος είναι τα παραδοσιακά της χωριά: Ξεκινώντας από τον Μέριχα, το λιμάνι του νησιού, συνεχίζεις προς τη Χώρα, με τα στενά πλακόστρωτα δρομάκια, τα ασβεστωμένα σπίτια καθώς και τις φούξια βουκαμβίλιες που στολίζουν πόρτες και πέργκολες, θα βρεις εστιατόρια που προσφέρουν κάθε λογής τοπικές νοστιμιές. Μια επίσκεψη αξίζει οπωσδήποτε και στη Δρυόπιδα, το χωριό που είναι καλά κρυμμένο στα ορεινά και ξεχωρίζει για το ύφος του.

Αυτό που πρέπει επίσης να τσεκάρεις είναι τα Κύθνια 2023, το καλοκαιρινό φεστιβάλ της Κύθνου, με μεγάλο χορηγό την αγαπημένη σου Corona, στο πλαίσιο του οποίου διοργανώνονται διάφορα πολιτιστικά γεγονότα που αξίζουν την προσοχή σου.

This is Living καλοκαίρι με Corona για το απόλυτο Kythnos experience

Δεν υπάρχει χώρος για δεύτερες σκέψεις, μπροστά σε αυτή την καλοκαιρινή όαση με άφθονο κέφι, μουσική, θάλασσα και πολλές ακόμη δραστηριότητες, σε έναν τόσο κοντινό και συνάμα μοναδικά απολαυστικό προορισμό, όπως η Κύθνος. Τα δυνατά vibes της Corona υπόσχονται να κρατήσουν τον παλμό του καλοκαιριού και του This is Living ζωντανό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, δημιουργώντας το απόλυτο Kythnos experience.

 

kyth3

Η μπίρα Corona, που είναι φτιαγμένη από 100% φυσικά συστατικά και καταναλώνεται από το μπουκάλι με μία φέτα lime μας υπόσχεται ένα αξέχαστο καλοκαίρι και μας συστήνει το απόλυτο summer motto, το This is Living.  Ήδη, «χτίζουμε» μοναδικές εμπειρίες καλοκαιριού, καθώς το This is Living παίρνει μορφή μέσα από τα sunsets, μουσικά events σε γνωστά μαγαζιά της Αθήνας την ώρα του ηλιοβασιλέματος, δημιουργώντας ένα καλοκαίρι που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην καρδιά μας. Φυσικά, το καλοκαίρι απογειώνεται από το This is Living στο νησί της Κύθνου, το ατελείωτο καλοκαιρινό πάρτι, γεμάτο πολιτιστικές εκδηλώσεις στο φεστιβάλ-θεσμό «Κύθνια» που προσελκύει όλο και περισσότερο κόσμο.

kyth4

 

Η μπίρα Corona, αυτό το καλοκαίρι, μας προσκαλεί να κάνουμε μια βουτιά στον κόσμο του This is Living και να ζήσουμε από κοντά το Kythnos experience μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

This Is Living!

 

Απολαύστε υπεύθυνα



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved