Το πιο compact μπάρμπεκιου που μπορείς να μεταφέρεις παντού

Η φορητή ξυλόσομπα Kakadu Ozpig είναι η ψησταριά που θα σώσει κάθε καλοκαιρινό πάρτι στην αυλή ή στο κάμπινγκ.

Το απόλυτο πολυεργαλείο. Στην αρχική της μορφή, διαμορφώθηκε για να χρησιμοποιηθεί για παραγωγή θερμότητας ώστε να μαγειρέψεις φαγητό και να βράσεις νερό για καφέ ή τσάι. Ωστόσο για όλους εμάς που ονειρευόμαστε μπάρμπεκιου στην αυλή ή πάρτι σε κάμπινγκ, με πρόσθετα αντικείμενα μπορεί να επεκτείνει τη λειτουργικότητά της. Γίνεται ψησταριά και μπορείς να τη μεταφέρεις παντού γιατί πρόκειται για ένα compact εργαλείο που δεν έχεις συναντήσει ξανά.

Η Kakadu (ka – kuh – doo) είναι μια αυστραλιανή εταιρεία που πήρε το όνομά της από το πιο διάσημο εθνικό πάρκο της χώρας. Το Εθνικό Πάρκο Kakadu που βρίσκεται στη Βόρεια Επικράτεια καλύπτει σχεδόν 7.700 τετραγωνικά μίλια άγριας ποικιλίας εδάφους και άγριας ζωής, συμπεριλαμβανομένων πάνω από 10.000 κροκόδειλων. Η εταιρεία σχεδιάζει όλα τα προϊόντα της στην Αυστραλία για να χειριστεί τις προκλήσεις που μπορεί να παρουσιαστούν στους περιπετειώδεις δρόμους σε όλη την ήπειρο.

 

 

Όταν την πακετάρεις για ταξίδι, αυτή η φορητή ξυλόσομπα έχει διαστάσεις 46 εκατοστών x 37 εκατοστών x 41 εκατοστών και ζυγίζει κάτι περισσότερο από 15 κιλά. Όταν συναρμολογηθεί έχει διαστάσεις 66 εκατοστών x 54 εκατοστών x 150 εκατοστών. Όπως με κάθε τυπική παραδοσιακή σόμπα, βάζεις ξύλο ή κάρβουνο από το μπροστινό μέρος και το ανάβεις. Μόλις καεί, κλείνεις την πόρτα και χρησιμοποιείς το περιστρεφόμενο κάλυμμα για να ελέγξεις πόσο αέρας/οξυγόνο εισέρχεται στη φωτιά, κάτι που σε βοηθάει να ελέγξεις τη θερμοκρασία.

Πώς θα ψήσεις τις πανσέτες στα κάρβουνα σαν επαγγελματίας

Από πάνω υπάρχει μία εστία για μαγείρεμα ενώ μπορείς να τοποθετήσεις τον βραστήρα ή το μπρίκι για να βράσεις νερό. Όταν ολοκληρωθεί το μαγείρεμα, μπορεί να αφαιρεθεί και να καθαριστεί πριν την επαναχρησιμοποίηση. Η τρέχουσα τιμή είναι στα 399 ευρώ και είμαστε σίγουροι πως θα ξεπουλήσει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved