Το ουίσκι του The Last Of Us σε θέλει έτοιμο να αντιμετωπίσεις τον ιό του Cordyceps

Βγαίνει σε limited edition από την Chivas Brothers και είναι αυστηρά για λάτρεις του Scotch.

To The Last Of Us σπάει ταμεία στο HBO. Κανείς δεν το περίμενε να έχει επιτυχία ένα σενάριο βγαλμένο από video game, να όμως που τώρα έρχεται η συγκεκριμένη σειρά να μας διαψεύσει. Τα αδέρφια Chivas φέρνουν το Moth & Wolf και εστιάζουν σε αυτούς που “αλλάζουν τον κόσμο μέσα από τις οθόνες μας”, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά. Τι γνωρίζουμε όμως γι' αυτό το ουίσκι; Πάμε να δούμε λεπτομέρειες.

Μπήκε στο βαρέλι το 2013, μια σημαντική ημερομηνία στη μυθολογία του The Last of Us, σηματοδοτώντας την έναρξη της μόλυνσης από το Cordyceps που κατέστρεψε τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως βλέπουμε στο σενάριο της σειράς.Το Moth & Wolf έχει ωριμάσει σε αμερικανικά δρύινα βαρέλια που επιλέχθηκαν ειδικά για να αναφέρονται στα δάση στα οποία περιηγήθηκαν οι παίκτες στο The Last of Us Part II. Τίποτα δεν είναι τυχαίο εδώ. Όλα είναι προμελετημένα με προσοχή και αγάπη για το ποτό.

 

  

Τα 10 πιο αναμενόμενα video games του 2023 στοιχειώνουν από τώρα τις κονσόλες μας

Ο Blend Master εδώ ξεπέρασε τον εαυτό του ​για να δημιουργήσει ένα μείγμα γεύσεων τόσο περίπλοκων και πολυεπίπεδων όσο η ίδια η ιστορία του The Last Of Us, αποτίοντας φόρο τιμής στις εμβληματικές τοποθεσίες του παιχνιδιού και συνάμα της σειράς. Οι κρεμώδεις νότες βανίλιας αντιπροσωπεύουν το ασφαλές καταφύγιο του Τζάκσον, ενώ οι νότες καπνού και βύνης αντιπροσωπεύουν το σκληρό τοπίο του Σιάτλ στον κόσμο της σειράς.

 

 
 

Όλα πάνω στη συσκευασία έχουν παρθεί από συμβολισμούς που βλέπουμε στο The Last Of Us. Τα σύμβολα του Moth αλλά και του Wolf βρίσκονται πάνω στο τατουάζ που κουβαλάει στον καρπό της η Ellie. Μία πολύ καλή προσπάθεια όσο αφορά τη γεύση και την ποιότητα του ουίσκι. Η τιμή της φιάλης είναι στα 54 δολάρια και μπορείς να το βρεις εδώ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved