Το μεγάλο «ευχαριστώ» του Κωνσταντίνου Αργυρού και ένα δώρο από το Johnnie Walker

 

Κάνοντας τον απολογισμό μιας επιτυχημένης χρονιάς, θυμόμαστε όλα αυτά που αξίζουν

Η ευγνωμοσύνη είναι ένα περίεργα όμορφο συναίσθημα. Όσο εύκολο είναι να την αισθανθείς, τόσο δύσκολο είναι να εκφράσεις απέναντι σε κάποιον. Κάνοντας μία μικρή αναδρομή σε όσες φορές χρειάστηκε να εκφράσουμε υλικά αυτήν την άυλη έννοια, είναι αμέτρητες οι φορές που τη λύση την έδωσε μία φιάλη Johnnie Walker, το κορυφαίο ουίσκι στον κόσμο. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο θέλησε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός να εκφράσει τη δική του ευγνωμοσύνη και να  ευχαριστήσει τους συνεργάτες του και όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της άκρως επιτυχημένης καλοκαιρινής περιοδείας του.

Ανάμεσα στους φίλους, τους συνεργάτες και τους εκλεκτούς καλεσμένους βρεθήκαμε κι εμείς. Σε μία ατμόσφαιρα που θύμιζε παρεΐστικο secret gig, στο Johnnie Walker Exclusive Christmas Experience είχαμε την ευκαιρία να δούμε πρώτοι το documentary του «Eleftheros Tour» με τους σημαντικότερους σταθμούς του Κωνσταντίνου Αργυρού από τις 18 συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο και για μία στιγμή, γίναμε ένα με το κοινό των 150.000 θεατών που συμμετείχε στις συναυλίες. Κάθε ένας σταθμός της περιοδείας είχε το δικό του ειδικό συγκινησιακό βάρος. Και σαν μία ρετροσπεκτίβα της δικής του ζωής, ο Κωνσταντίνος Αργυρός είδε μέσα από το «Eleftheros Tour» σημαντικούς σταθμούς της ζωής του, από την παιδική του ηλικία και τις πατρικές του μνήμες. 

 

 JOHNNIE WALKER 2

 

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ευχαρίστησε φίλους και συνεργάτες από καρδιάς, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα μία τόσο σπουδαία καλοκαιρινή περιοδεία -πόσο μάλλον να στεφθεί από μια τέτοια επιτυχία. Σε μία συμβολική κίνηση, μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός προσέφερε από μία φιάλη Johnnie Walker Black Label στους συνεργάτες τους, σε αυτούς που περπάτησαν μαζί του, σε αυτούς χάρη στους οποίους θα συνεχίσει να περπατάει κάνοντας πράξη το «Keep Walking» του Johnnie Walker.

 

 JOHNNIE WALKER 3

 

Αυτή η ζεστή ατμόσφαιρα, η οποία ενισχύθηκε από τον ερχομό των Χριστουγέννων και της χρονιάς που φεύγει, είναι και μια δική μας ευκαιρία για ένα θετικό απολογισμό ο οποίος θα κλείνει με μία έμπρακτη ένδειξη ευγνωμοσύνης απέναντι σε όσους έκαναν αυτήν τη χρονιά λίγο πιο όμορφη. Το Johnnie Walker Black Label ως βάση για ένα κλασικό ή και όχι τόσο κλασικό Highball, μπορεί να συντροφεύσει την παρέα στον απολογισμό της χρονιάς και να μετατραπεί σε ένα δώρο διαρκείας και όχι της στιγμής. 

 

 JOHNNIE WALKER 4

 

Ας κάνουμε όλοι μαζί αυτές τις τελευταίες ημέρες του 2022, ημέρες που αξίζουν δίπλα στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ακόμα και αν δεν έχουμε μια περιοδεία, όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός, σίγουρα έχουμε στιγμές που θέλουμε να κρατήσουμε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε, είναι να ορίσουμε τον χρόνο και το σημείο συνάντησης. Και το Johnnie Walker θα προσθέσει λίγη παραπάνω αξία στη στιγμή.

 

 

https://www.apolafste.ypefthina.gr

Απολαύστε υπεύθυνα

Το παρόν περιεχόμενο απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα άνω των 18 ετών.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved