Around the table: τα γιορτινά μας ραντεβού έχουν γεύση υψηλής γαστρονομίας

46 SHARES

Σίγουρα θα θυμάσαι σκηνές από διάφορες σειρές και ταινίες, όπου ο πρωταγωνιστής, περιμένει την αγαπημένη του στο σπίτι για φαγητό, δεν ξέρει να μαγειρεύει αλλά φυσικά θέλει να την εντυπωσιάσει με τις μαγειρικές του ικανότητες από τα πρώτα ραντεβού. Κάπως έτσι, παραγγέλνει από το καλύτερο εστιατόριο της περιοχής και το παίζει σπουδαίος ερασιτέχνης σεφ ή βάζει τη μαμά του, τη γιαγιά του και όλο του το σόι να κάνουν τα μαγικά μαγειρικά τους.

Το άλλο «σενάριο» φυσικά, είναι και πιο αληθοφανές και πιο διασκεδαστικό. Ο λόγος για το Around the table, το νέο μεγάλο γαστρονομικό γεγονός από τη Mastercard, που απευθύνεται στους κατόχους των καρτών Mastercard® και λάτρεις του καλού φαγητού.

Για εσένα λοιπόν, που θέλεις να εκπλήξεις το «ραντεβού» σου, τι θα έλεγες να κάνεις την κράτησή σου στο εστιατόριο της επιλογής σου μέσα από την πλατφόρμα priceless.com/aroundthetable και να απολαύσεις μαζί με την αγαπημένη σου αλλά και την παρέα σου, τα μοναδικά menus που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για το Around the table;

Πώς θα δημιουργήσεις το πιο… «ανεκτίμητο» date

Εάν είσαι και εσύ από εκείνους τους τύπους που η μαγειρική δεν είναι το «φόρτε» τους, άφησε την ποδιά και την κουτάλα πίσω στη θέση της, σταμάτα να ψάχνεις gourmet συνταγές στο tik tok, ακούγοντας συγχρόνως τα tips της γιαγιάς σου, μιας και η λύση για το πιο αξέχαστο date… δεν θέλει ιδιαίτερο κόπο.

Αρκεί να θέλεις να βρεθείς στο ίδιο τραπέζι με εκείνη που σε έχει ενθουσιάσει και να ζήσετε παρέα μία ανεκτίμητη γαστρονομική εμπειρία. Η Mastercard μαζί με το Around the table, λοιπόν, σου έχουν τη λύση: Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να είσαι κάτοχος κάρτας Mastercard και να έχεις μαζί την καλή σου διάθεση για να περάσεις ένα αξέχαστο χριστουγεννιάτικο βράδυ!

Άλλωστε, δεν υπάρχει καλύτερη και πιο ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία, από εκείνη που έρχεται στο τραπέζι σου, από τα χέρια καταξιωμένων σεφ, οι οποίοι δημιούργησαν μια σειρά από ειδικά διαμορφωμένα μενού για επιλεγμένα εστιατόρια στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, αλλά και σε γνωστούς χειμερινούς γαστρονομικούς προορισμούς της χώρας και έρχονται να σου προσφέρουν ένα ανεπανάληπτο ραντεβού. Μέσα από το νέο μεγάλο γαστρονομικό γεγονός από τη Mastercard, σου προσφέρουν κάτι που φτιάχτηκε μόνο για σένα και εσύ προσφέρεις στην αγαπημένη σου κάτι ανεκτίμητο, που θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά.


Οι εμπειρίες που σου προσφέρει το «Around the table» θα εντυπωσιάσουν

Μέσα από την πλατφόρμα του «Around the table», οι κάτοχοι καρτών Mastercard έχουν επίσης τη δυνατότητα να επιλέξουν -ανάμεσα από μια σειρά ειδικά σχεδιασμένων physical ή digital γαστρονομικών εμπειριών- με επίκεντρο πάντα τη zero food waste φιλοσοφία.


Εάν λοιπόν, αυτόν τον Δεκέμβρη, θέλεις να δημιουργήσεις το πιο αξέχαστο χριστουγεννιάτικο ραντεβού, δεν έχεις παρά να πεις «ναι» στο Around the table, εκεί όπου οι στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα συνδυάζονται με ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες. Δώσε την ευκαιρία σε κορυφαία εστιατόρια και ειδικά σχεδιασμένα μενού, να σε ενώσουν με την αγαπημένη σου, στο νέο μεγάλο γαστρονομικό γεγονός από τη Mastercard… και πάρε εσύ όλα τα credits!

46 SHARES
©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved