Πόσα καλοκαίρια κρύβει μέσα του ο χειμώνας;

Το Ούζο Πλωμαρίου, το απόσταγμα που έχει ταυτιστεί με τον ξανθό ήλιο, μας καλεί να απολαύσουμε κάθε ηλιόλουστη χειμωνιάτικη μέρα.

Το Ούζο Πλωμαρίου υποδέχεται τον φετινό χειμώνα με ένα τηλεοπτικό spot που ξυπνά τις αναμνήσεις του καλοκαιριού! Χρησιμοποιώντας σαν όχημα τον ήλιο, μας υπενθυμίζει πόσα «μικρά καλοκαίρια» κρύβονται μέσα στο χειμώνα και μας καλεί να μη χάσουμε ούτε μια ευκαιρία να τα απολαύσουμε στο μέγιστο!

Μπορεί με τον ερχομό του χειμώνα να αφήνουμε πίσω μας τις ανέμελες στιγμές του καλοκαιριού, όμως μπορούμε να δημιουργήσουμε νέες αναμνήσεις που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη. Άλλωστε η λαχτάρα μας να βρεθούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να τσουγκρίσουμε με ένα ποτήρι Ούζο Πλωμαρίου και να δώσουμε ραντεβού στον Ήλιο φωλιάζει μέσα μας όλο τον χρόνο!

 

 

Ας αξιοποιήσουμε λοιπόν κάθε μικρό καλοκαίρι που κρύβεται στον χειμώνα, κάθε στιγμή με ήλιο όπως ακριβώς θέλουμε, σε ένα ταβερνάκι, σε μια παραλία, μαζί με αγαπημένα πρόσωπα. Ακόμα και αν ο καιρός είναι βροχερός, τα καλοκαίρια του χειμώνα μας περιμένουν και μόλις …Έχει ήλιο, Έχει Πλωμάρι!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved