Δυναμική παρουσία της Mantis Group στο Athens Bar Show 2022

H Mantis Group, ξεχώρισε με την παρουσία της φέτος στο Athens Bar Show 2022, μία από τις μεγαλύτερες εκπαιδευτικές εκθέσεις για bartenders & επαγγελματίες της εστίασης, που πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, στις 8 και 9 Νοεμβρίου. 

H Mantis Group παρουσίασε σε τρία περίπτερα τα μοναδικά αποστάγματα που παράγει, καθώς και τα διεθνούς φήμης προϊόντα που διανέμει στην ελληνική αγορά. Παράλληλα, διοργάνωσε δύο εκδηλώσεις με καταξιωμένους ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Έλληνες και ξένοι επαγγελματίες του χώρου, επισκέφτηκαν το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της Mantis Group, όπου είχαν την ευκαιρία να γευτούν, σε cocktail ή σφηνάκι, τα τέσσερα εμβληματικά και βραβευμένα αποστάγματα από την σειρά Mantis Greek Spirits Collection - Majuni, Stichion, Kentri και το Τσίπουρο Καλαϊτζή – και να ανακαλύψουν από κοντά την μαγεία της ελληνικής γης και τις παραδοσιακές αποσταγματικές μεθόδους με τις πλέον καινοτόμες πρακτικές εμφιάλωσης. Η μύηση του κοινού στον πλούτο της ελληνικής γης και στον θρίαμβο των ελληνικών αποσταγμάτων, συνεχίστηκε στην εκδήλωση «Greek Spirits Collection: Θρίαμβος εξ’ αποστάξεως». Οι επισκέτπες «ακολούθησαν» τον Σπύρο Πατσιαλό, δημιουργό του website huntingspirits.tv, σε ένα μοναδικό ταξίδι, στη διάρκεια του οποίου διαχρονικές αξίες της ελληνικής υπαίθρου, μεταμορφώνονται σε γοητευτικά ποτά, αιχμαλωτίζονται σε φιάλες με ισχυρό χαρακτήρα και βραβεύονται στην άλλη άκρη του κόσμου!

Στον ίδιο χώρο συμμετείχε δυναμικά και η ιστορική Οινοποιία Μαλαματίνα– που ανήκει πλέον στο δυναμικό του Ομίλου Mantis – με τις νέες, επίσης βραβευμένες σειρές κρασιών της, Φίλιωμα (Ερυθρό, Ροζέ και Λευκό) και Ρεζινέ (Ροζέ και Λευκό), που έχουν ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις ενθουσιάζοντας κοινό και κριτικούς. Από το portfolio επίσης των International Spirits της Mantis Group, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μερικά από τα καλύτερα προϊόντα στην κατηγορία τους, όπως το αυθεντικό Κουβανέζικο ρούμι του Oίκου Cuba Ron, τις Sobrieski Vodka Premium και Platinum και το κλασικό Old Lady London Dry Gin του γαλλικού Oίκου Marie Bizard, τα οποία έχουν κερδίσει επάξια μία θέση στα καλύτερα bars του κόσμου.

 

mantis2

 

Ιδιαίτερη η παρουσία της Mantis Group και στον χώρο γευσιγνωσίας και εκπαίδευσης αποσταγμάτων αγαύης “Tomas Estes’ Agave Embassy”, που δημιουργήθηκε προς τιμήν του Thomas Estes, του ανθρώπου που άλλαξε την εικόνα της tequila. Στο περίπτερο αυτό, οι επισκέτπες είχαν την μοναδική ευκαιρία να γευτούν τις Tequila Orendain & Ollitas της Μεξικάνικης Destileria Orendain, που ανήκει στο χαρτοφυλάκιο

της εταιρείας. Παράλληλα, το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την εκδήλωση «Tequila and Agave Spirits Madness» και την ομιλία του, Jose R. Sandoval Roman, Global Commercial Vice President της Destileria Orendain. O προσκεκλημένος της Mantis Group, ένας από τους πιο σημαντικούς Tequila Experts στο κόσμο με περισσότερα από 26 χρόνια εμπειρίας, παρουσίασε στους λάτρεις της τεκίλα και του mezcal, την ιστορία της Destileria Orendain μιας από τις τέσσερις οικογένειες-πυλώνες της tequila industry.

Το φυσικό μεταλλικό νερό από τα Καρπάθια όρη, Aqua Carpatica, του οποίου η Mantis Group είναι αποκλειστικός διανομέας στην Ελλάδα, ήταν για άλλη μία χρονιά χορηγός της διοργάνωσης προσφέροντας στο κοινό νερό από τις δύο πιο αγνές, φυσικές πηγές του πλανήτη μας. Παρουσία είχε και το διεθνώς αναγνωρισμένo και ιδιαίτερα αγαπημένο energy drink Red Bull χαρίζοντας στους επισκέπτες ακόμα περισσότερη απόλαυση και ενέργεια κατά την διάρκεια της έκθεσης.

Το Athens Bar Show είναι το αγαπημένο bar show της παγκόσμιας κοινότητας των bars που διατηρεί ως κύριο πυλώνα την εκπαίδευση, τη δικτύωση στον κλάδο, τη διαμοίραση γνώσης, ιδεών και έμπνευσης για τους επαγγελματίες που την επισκέπτονται. Η Mantis Group συμμετείχε δυναμικά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, καθώς συνεχίζει την ανάπτυξη στρατηγικών επενδύσεων και συνεργασιών στον χώρο αλλά και την ανοδική της πορεία στον τομέα παραγωγής οίνου και αποσταγμάτων, επενδύοντας στην ανάπτυξη ποιοτικών προϊόντων, που ικανοποιούν τις ανάγκες των καταναλωτών.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved