Η premium τεκίλα Don Julio γιορτάζει  την Ημέρα των Νεκρών ή αλλιώς… Day of the dead

H Ημέρα των Νεκρών είναι μία από τις σημαντικότερες γιορτές στο Μεξικό με τις ρίζες της να βρίσκονται βαθιά στο παρελθόν, πριν ακόμα φτάσουν στην χώρα οι Ισπανοί. Τιμάει τον θάνατο, σαν μια πτυχή της ζωής και είναι μια μοναδική ευκαιρία να θυμηθούμε και να τιμήσουμε, όσους δεν είναι τώρα μαζί μας.

Η premium τεκίλα Don Julio, άρρηκτα συνδεδεμένη με την Μεξικανική κουλτούρα και την παράδοση, την αγάπη στην γη και στους ανθρώπους αναμειγμένη με το πάθος της, γιορτάζει αυτή την ξεχωριστή ημέρα.

Έτσι και φέτος, υψώνουμε τα ποτήρια ψηλά με μια Don Julio Paloma ή Don Julio Μαrgarita, ετοιμαζόμαστε για την Ημέρα των Νεκρών στις 2 Νοεμβρίου και τιμούμε την «ζωή», όσων δεν είναι μαζί μας!

Η Ημέρα των Νεκρών ή Day of the Dead” είναι η σπουδαιότερη γιορτή της μεξικάνικης κουλτούρας. Γιορτάζεται η επιστροφή των νεκρών στη γη και οι άνθρωποι έχουν τη ευκαιρία να «ανταμώσουν» ξανά με αγαπημένους συγγενείς και φίλους και να θυμηθούν υπέροχες στιγμές μαζί τους. Είναι μια παραδοσιακή γιορτή, που έχει αναγνωριστεί ακόμα και από τη UNESCO ως πολιτιστική κληρονομιά και πια έχει την δική της αφιερωμένη ημερομηνία, σε πολλές χώρες της γης.

Από την γιορτή, δεν λείπει ό,τι την πλαισιώνει. Η παραδοσιακή κουζίνα, η διακόσμηση, η δική μας προετοιμασία – με χαρακτηριστικότερες τις κατρίνες (face make up) – και φυσικά η premium τεκίλα Don Julio.

Η τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου είναι αφιερωμένη στην προετοιμασία για την Ημέρα των Νεκρών και μια ακόμα ευκαιρία να απολαύσουμε μοναδικά Don Julio serves.

Ετοιμάζουμε fajitas και entomatadas με τους Eύα Μονοχάρη και Χρήστο Χατζηιώαννου

Επιλέγουμε το κατάλληλο Day of the Dead look και στολίζουμε τα μαλλιά μας με τις Ευσταθία Τζόβα και Κωνσταντίνα Λειβαδίτη

Kάνουμε μοναδικό μακιγιάζ με τις Βασιλική Καρανζόγιαννη και Γιούλη Ατματζίδη

Επισκεπτόμαστε τα talk of the town venues με τις Κατερίνα Κοκκινάκη και Ευαγγελία Αλπίδου

Και φυσικά απολαμβάνουμε μια Don Julio Margarita ή Don Julio Repo από τις Μαργαρίτα Σκιάφου και Γεωργία Γεωργακοπούλου…και κάπως έτσι, θυμόμαστε και γιορτάζουμε υπέροχες στιγμές που ζήσαμε με όσους δεν είναι τώρα εδώ.

 

diamuertos1

 

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, η  premium τεκίλα Don Julio σας προσκαλεί να συμμετέχετε στον εορτασμό της Ημέρας των Νεκρών και να μυηθείτε στην μεξικανική παράδοση, απολαμβάνοντας Don Margarita και Don Repo, στην πόλη σας! Το πνεύμα της Ημέρας των Νεκρών μεταφέρεται από την καρδιά του αποστακτηρίου της Don Julio, στην Ελλάδα!

Αυτή που είναι αφιερωμένη… σε εκείνους!

 

Για τα cocktails σας, δείτε εδώ:

DON MARGARITA

50 ml τεκίλα Don Julio Blanco*

25ml Lime

15ml Agave Syrup

Ανακινήστε σε shaker με πάγο

Σερβίρετε σε χαμηλό ποτήρι - το στόμιο του οποίου έχετε περάσει από χοντρό αλάτι - με πάγο

Γαρνίρετε με  ξύσμα lime

DON REPO

50ml τεκίλα Don Julio Reposado**

15ml Lime

Σερβίρετε σε ψηλό ποτήρι - το στόμιο του οποίου έχετε περάσει από χοντρό αλάτι - με πάγο

Απογεμίστε το ποτήρι με Grapefruit Soda

Γαρνίρετε με αλατισμένο γκρέιπφρουτ

*Don Julio Blanco

Μια μοναδική τεκίλα, με εξαιρετικά ισορροπημένη και απαλή αίσθηση στον ουρανίσκο, με λεπτό άρωμα εσπεριδοειδών και βοτάνων που αφήνει μια δροσερή, υφάλμυρη επίγευση.

**Don Julio Reposado

Παράγεται από 100% μπλε αγαύη. Υφίσταται διπλή απόσταξη και στη συνέχεια παλαιώνει για 8 μήνες μέσα σε δρύινα βαρέλια για να αποκτήσει έναν ελαφρύ, γλυκό χαρακτήρα. Ξεχωρίζει για τα αρώματα αμυγδάλου-καρύδας και λευκής σοκολάτας. Η επίγευσή της είναι διαρκής με γεύσεις από λευκά πιπέρια και μπισκοτένιο τελείωμα.


Don Julio 1942

Ωριμάζει για 2,5 χρόνια σε βαρέλια από λευκή βελανιδιά, απ’ όπου και αντλεί την πολύπλοκη γεύση της. Με ίχνη καραμέλας, καραμέλας βουτύρου και άρωμα βανίλιας, η Don Julio 1942 είναι εξίσου απολαυστική στον ουρανίσκο και τη μύτη. Η επίγευση γλυκιάς αγαύης ολοκληρώνει την εμπειρία.

 

#DonJulioTequila #DayofTheDead #DiaDeMuertos

 

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved