Κάποια εστιατόρια προσπαθούν να διώξουν τους πελάτες τους

Μπορεί το φαγητό να είναι νοστιμότατο, αλλά έτσι όπως το σερβίρουν είναι αρκετό για να μην το δοκιμάσει κανείς.

Κάποια εστιατόρια φημίζονται για το καλό τους φαγητό και κάποια άλλα πάλι έχουν φτιάξει όνομα μόνο και μόνο γιατί ξέρουν πώς να εξυπηρετούν τέλεια τον πελάτη και ας μην ξεχωρίζουν για την κουζίνα τους. Υπάρχει όμως και μια ειδική κατηγορία. Αυτή που έχει τέλειο φαγητό αλλά πραγματικά τα κάνει σαλάτα (με την κακή έννοια) στο σερβίρισμα. Όχι επειδή είναι κακό το σέρβις, αλλά γιατί προσπαθούν να σερβίρουν τα πιάτα τους με τρόπο αηδιαστικό.

Αλήθεια, ποιος ψήφισε την μπουγάτσα ως το καλύτερο ελληνικό φαγητό;

 

Εκεί που πάνε να εντυπωσιάσουν τελικά το μόνο που καταφέρνουν είναι να σε κάνουν να θέλεις να φύγεις τρέχοντας από το τραπέζι σου και να κάνεις μήνυση στον ιδιοκτήτη.

 

 
 

Υπάρχει μία συγκεκριμένη σελίδα με την ονομασία wewantplates.com η οποία βρίσκει τα πιο παράξενα πράγματα σε εστιατόρια του κόσμου και τα ποστάρει.

Σίγουρα οι άνθρωποι που σκέφτηκαν να σερβίρουν με αυτό τον τρόπο τα φαγητά είχαν όλες τις καλές προθέσεις του εντυπωσιασμού και της πρωτοτυπίας όμως από την άλλη όσοι τα είδαν από κοντά ήρθαν σε ακραίο σημείο εμετού.

 

 
 

Αλήθεια τώρα ποιος θεόμουρλος εκεί έξω σερβίρει το φαγητό σου μέσα σε παπούτσι ή σε λεκάνη τουαλέτας; Απίστευτο κι όμως πέρα για πέρα αληθινό.

Ακόμη κι από την οθόνη δεν είναι εύκολο να κρατηθείς και να μην αηδιάσεις στη θέα αυτών των “πρωτοποριακών” πιάτων. Πραγματικά αξίζει να τα δεις μόνο και μόνο για την εμπειρία και την συνειδητοποίηση πως κάποιος εκεί έξω το βίωσε αυτό μπροστά του ενώ ήθελε να φάει και μάλιστα σε καλό εστιατόριο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved