H Dragonscale έχει δεκαπλό πεπερόνι και είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί σε πίτσα

-Πόσο πεπερόνι να βάλω;

-Ναι

Η πιτσαρία Grant’s μέχρι πριν από λίγες ημέρες ήταν μια ακόμα πιτσαρία της που η φήμη της έφτανε μέχρι τα όρια της ακτίνας του delivery στο Rochester της Minnesota. Όλα αυτά μέχρι που κάποιος πόσταρε στο Reddit μια, ας πούμε από τις σπέσιαλ πίτσες που φτιάχνει. Οι Αμερικανοί είναι γνωστοί για τις «ελευθερίες» που παίρνουν όταν αποφασίζουν να καινοτομήσουν στην πίτσα, με αποτέλεσμα κάθε φορά που κάποιος βάζει ανανά στην πίτσα του, μια γιαγιά από τη Νάπολη να παθαίνει αναφυλαξία. 

 

 

Αυτή τη φορά όμως δεν μπορούμε παρά να παραδεχτούμε το αμερικανικό πνεύμα με την Dragonscale. Ούτε λίγο ούτε πολύ, πρόκειται για μια κλασική πίτσα με πεπερόνι, αλλά αντί για διπλό ή τριπλό πεπερόνι που βάζουν οι φλώροι, η Grant’s το πάει στα άκρα με δεκαπλό, ναι δεκαπλό πεπερόνι. Οι φέτες του πιπεράτου αλλαντικού είναι τόσες πολλές και πυκνές που δεν χωράνε πάνω στην επιφάνεια της πίτσας να μπουν η μία δίπλα στην άλλη, με αποτέλεσμα να αλληλοεπικαλύπτονται εν μέρει. 

Αυτό δημιουργεί ένα οπτικό φαινόμενο που μοιάζει με τις φολίδες που έχουν τα μεγάλα ερπετά, εξού και το όνομα Dragonscale. Αν και με τόσο πεπερόνι θα μπορούσε να λέγεται κι έτσι επειδή βγάζεις φωτιές από το στόμα σαν δράκος με κάθε μπουκιά που έχει τουλάχιστον 5 φέτες πεπερόνι. 

 

 

Η τιμή της Dragonscale στο μεγαλύτερο μέγεθος είναι στα 21,49$, αλλά στη θέση της πιτσαρίας εμείς θα τη δίναμε τζάμπα για dine in, και θα χρεώναμε μόνο τα αναψυκτικά, τις μπίρες και το νερό, σίγουρα θα σηκώνει πολλά υγρά τόσο πεπερόνι. Άντε να βρεθεί κανένας μύστης Έλληνας πιτσαδόρος να το επιχειρήσει κι αυτός, εμείς εδώ στο Ratpack είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved