Τα cocktails που δίνουν γεύση στο καλοκαίρι σου

Για την πιο απολαυστική εποχή του χρόνου αναζητούμε γεύσεις που απελευθερώνουν το ασυνήθιστο. Τι πιο ταιριαστό, λοιπόν, από το pairing με τις νέες γεύσεις PULZE.

Τα καλοκαιρινά κοκτέιλ τα έχουμε συνδυάσει κυρίως με «εξωτικά» αποστάγματα (ρούμι, τεκίλα) άντε και με τζιν ή βότκα. Κάθε εποχή άλλωστε φαίνεται ότι έχει και τις γεύσεις που τη χαρακτηρίζουν. Και αν οι τάσεις στο mixology σε καλούν να ταξιδέψεις νοερά προς την Καραϊβική και το Μεξικό προκειμένου να απελευθερώσεις το καλοκαίρι και την απόλαυση που αυτό προσφέρει, τα πράγματα, όταν μιλάμε για το θερμαινόμενο καπνό, γίνονται πολύ πιο απλά και κυρίως βρίσκονται στο χέρι σου.

Για πολλούς ενήλικες καπνιστές η εμπειρία θερμαινόμενου καπνού PULZE συνδυάζεται ιδανικά με cocktail nights υψηλού επίπεδου και ιδιαίτερων γεύσεων. Πόσο μάλλον φέτος το καλοκαίρι, όπου μπορείς να απελευθερώσεις τις δύο νέες iD γεύσεις, Watermelon και Berries, με ένα κλικ. Πώς; Σπάζοντας τη γευστική μπίλια που βρίσκεται στο φίλτρο οποία στιγμή το επιθυμείς.

 

Picture9

 

Το PULZE ταιριάζει με τα εξωτικά cocktails όχι μόνο επειδή απελευθερώνει το ασυνήθιστο, αλλά και γιατί είναι ασυνήθιστα διακριτικό, με λιγότερη μυρωδιά, και ασυνήθιστα πρακτικό, καθώς σου προσφέρει έως 20 συνεχόμενες χρήσεις με 1 πλήρη φόρτιση, για να μπορείς να απολαύσεις το long drink σου χωρίς άγχος ότι θα ξεμείνεις από μπαταρία.

Και μην ξεχνάς και αυτό: Η διάθεση είναι το βασικό κριτήριο για να επιλέξεις cocktail, όπως δηλαδή συμβαίνει και με τις γεύσεις iD. To ζήτημα είναι να έχεις επιλογές και γι’ αυτό η πλούσια γκάμα γεύσεων του PULZE καλύπτει τις απαιτήσεις των ενήλικων καπνιστών. Μάλλον θα γνωρίζεις όλες τις γεύσεις του PULZE, στο θέμα cocktail όμως ίσως να χρειάζεσαι μια μικρή βοήθεια.

Συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα μας cocktail για το καλοκαίρι και στα προτείνουμε.

 

Continental 

Picture8

 

Αγαπάς το ρούμι, μα θες κάτι διαφορετικό από το mojito. Το continental είναι για σένα, πιο απλό μα και πιο μεστό στη γεύση συγκρινόμενο με το «ξαδελφάκι» του. Το μυστικό είναι στη μέντα. Τόσο στα φρέσκα φύλλα που χρησιμοποιούνται για το τελείωμα όσο και στην κρέμα μέντας, η οποία δίνει στο συγκεκριμένο cocktail το εντυπωσιακό bronze χρώμα του. Η ιδανική γεύση για να το συνδυάσεις είναι το iD Rich Bronze, προκειμένου να αναδείξεις τον πλούσιο και έντονο γευστικό χαρακτήρα του.

 

Hemingway Daiquiri

Picture7

 

Μία από τις πιο διάσημες παραλλαγές του κλασικού cocktail. Θρυλείται ότι ο διάσημος συγγραφέας ξεκινούσε τη… μέρα του με «δικό» του daquiri, αλλά αυτά καλό είναι να μην γίνονται. Γιατί να το επιλέξεις; Για την περισσότερο φρουτένια γεύση που χαρίζει η προσθήκη γκρέιπφρουτ. Εδώ, η μοναδική φρεσκάδα του iD Capsule Summer Red με γεύση Watermelon κάνει ένα πολύ όμορφο pairing.

 

Negroni

Picture6

 

Πλέον το βρίσκεις σε πολλές και ενδιαφέρουσες παραλλαγές. Προσωπικά, καμία δεν τοποθετώ ψηλότερα από την κλασικότερη εκδοχή του, την πρώτη. Δε γνωρίζουμε ποιες ήταν οι αδυναμίες του κόμη Camillo Negroni, που χάρισε το όνομα του στο αγαπημένο cocktail, μία ωστόσο υπήρξε το Americano (Campari, γλυκό βερμούτ, σόδα). Κάποια στιγμή, το 1919, ο κόμης απεφάνθη ότι το ποτό τελικά παραήταν ελαφρύ για τα γούστα του και ζήτησε από τον μπάρμαν να αντικαταστήσει τη σόδα με τζιν. Έντονη γεύση, γι’ αυτό τοποθέτησε στη συσκευή PULZE ένα iD stick Balanced Blue για μια πιο ισορροπημένη αίσθηση θερμαινόμενου καπνού. 

 

Carla

Picture5

 

Το Carla αποδεικνύει ότι αξίζει κάτι καλύτερο στο τζιν από μερικές μεζούρες τόνικ. Πορτοκάλι, φρούτα του πάθους και λεμονάδα. Ο συνδυασμός αυτός συμπληρώνεται άψογα από τις αρωματικές νότες Berry του iD Capsule Forrest Purple.

 

Mediterranean με τσίπουρο

Picture4

 

Τα τελευταία χρόνια τα ελληνικά αποστάγματα έχουν εδραιώσει τη θέση τους στις πιο δημιουργικές συνταγές/παραλλαγές cocktail. Ούζο, τσίπουρο και μαστίχα έχουν την τιμητική τους. Εδώ σού προτείνουμε μια πιο «ελληνική» εκδοχή του Mediterranean με βάση το τσίπουρο (χωρίς γλυκάνισο). Το συνδυάζεις με iD Ice για τη φρεσκάδα της μέντας ή με το Capsule Polar για ένα ακόμα πιο έντονο boost μέντας εφόσον σπάσεις τη γευστική μπίλια στο φίλτρο.

 

Picture3

 

Το καλοκαίρι είναι η εποχή για να γεμίσεις το ποτήρι σου με ιδιαίτερες και ασυνήθιστες γεύσεις ή, άλλες φορές, με κλασικές και διαχρονικές. Στην τσέπη σου, στην τσάντα σου, στο backpack και γενικά οπουδήποτε, έχεις το PULZE που είναι τόσο κομψό που χωρά εύκολα παντού, όπως και τις ξεχωριστές, νέες iD γεύσεις, για να απελευθερώσεις μια γευστική εμπειρία θερμαινόμενου καπνού ασυνήθιστη όπως εσύ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved