Γίνε ο bartender του σπιτιού σου και ζέστανε λίγο την παγωμένη σου ψυχή.

Ο χειμώνας έχει έρθει για τα καλά κι εμείς είμαστε κλεισμένοι στο καβούκι μας. Έξω ο καιρός είναι λευκός και όλα κρατάνε μέσα τους τη σιωπή του χιονιού. Αναγκαστικά θα κλειστείς στο σπίτι και πρέπει κάπως να γεμίσεις την ώρα σου δημιουργικά. Ίσως είναι τώρα ο καιρός να μάθεις να πίνεις τα σωστά χειμερινά ποτά που τόσο καιρό ονειρευόσουν.

Γίνε ο μπαρτέντερ του εαυτού σου αλλά και της οικογένειας σου. Είναι κι αυτός ένας τρόπος για να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου καθώς παλεύεις με το κρύο, τις διακοπές ρεύματος, τα ουρλιαχτά της γάτας και το μουρμουρητό του ψυγείου.

 

 
 

Μάλλον τώρα με το κρύο είναι η ευκαιρία να γλιτώσεις και λίγα χρήματα και να μάθεις να φτιάχνεις τα δικά σου ποτά τα οποία τελικά θα σε ζεστάνουν και θα σε βάλουν για έναν γλυκό ύπνο μία ώρα αρχύτερα. Ένα καλό και ζεστό ποτό μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση και να σε κάνει να ονειρευτείς κάτι περισσότερο ευχάριστο.

Εμείς μαζέψαμε εδώ μερικά από τα πιο ζεστά ποτά που μπορείς να δοκιμάσεις μόνος σου στο σπίτι για να χαλαρώσεις και να ζεσταθείς.

 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved