Πόσα χιλιόμετρα πρέπει να κάνεις για να κάψεις ένα μελομακάρονο;

Κι όμως δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζεις…

Τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή που τρώμε τα πάντα, γλυκά, κρέας, λίπη, σάλτσες, όλα πάνε κάτω χωρίς καμία εν συναίσθηση και μετά φυσικά έρχονται οι τύψεις. Οι τύψεις είναι κάτι δικαιολογημένο όμως μιας και έχεις πάρει τόσα κιλά που βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέπτη και δεν τον αναγνωρίζεις. Κάποτε ήσουν αδύνατος αλλά μετά τα Χριστούγεννα δεν είσαι πλέον και αυτό είναι θλιβερό γεγονός.

Λίγο πριν φάτε τον τρίτο κουραμπιέ ή το τέταρτο μελομακάρονο, σκεφτείτε ότι για να κάψετε τις θερμίδες που σας παρέχουν ίσως πρέπει να περπατάτε ή να τρέχετε όλη μέρα. Ναι αυτή είναι η λυπητερή αλήθεια. Γι’ αυτό ετοιμάσου για πολλά χιλιόμετρα.

Δες εδώ μερικά φαγητά από τη λίστα και πόσο πρέπει να περπατήσεις για να τα κάψεις:

 

 

Ξέρετε ότι για να κάψετε ένα μελομακάρονο πρέπει να περπατήσετε για περίπου 50 λεπτά; Εάν προτιμάτε το τρέξιμο, θα χρειαστούν γύρω στα 20 λεπτά. Ναι κι όμως τόσο είναι. Αν σου ακούγεται πολύ τότε πρέπει να δεις και τις λεπτομέρειες.

 

 
 

Πόσο ακριβώς πρέπει να περπατήσετε ή να τρέξετε για να κάψετε τις επιπλέον θερμίδες των γλυκών ή των φαγητών των εορτών; Ε λοιπόν έχεις πολύ δουλειά και πολλές σόλες να λιώσεις αν θέλεις να κάψεις άμεσα όλα αυτά που έφαγες τα Χριστούγεννα.

 

 
 

Εμείς μαζέψαμε με ακρίβεια όλα τα αγαπημένα φαγητά που τρώμε τα Χριστούγεννα και σου παρουσιάζουμε την λεπτομερή λίστα για να καταλάβεις πόσο πρέπει να περπατήσεις για να κάψεις το καθένα ξεχωριστά. Αν κάνεις την πρόσθεση τότε η απόσταση είναι αρκετά μεγάλη…

Εδώ θα βρεις και την υπόλοιπη λίστα με το πόσο πρέπει να περπατήσεις:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved