Κάποιος σκέφτηκε να βάλει στην πίτσα ένα τεράστιο σνίτσελ αντί για ζυμάρι

Δώστε του το επόμενο Nobel λογοτεχνίας για αυτό το ποίημα ή το Nobel φυσικής.

Δυστυχώς η είδηση δεν μας έρχεται από την Ελλάδα, αλλά από τη μακρινή Αυστραλία. Εκείνο το μέρος του κόσμου το οποίο έχει τον πιο επικίνδυνη πανίδα για τον άνθρωπο, άρα δεν φοβούνται τίποτα και είναι διατεθειμένοι να δοκιμάσουν νέα πράγματα, ακόμα και επικίνδυνα για τη σωματική τους ακεραιότητα αν τους πάρουν χαμπάρι οι Ιταλοί.

 

 

Η ιδέα ανήκει πάντως στην Pizza Hut Αυστραλίας και είναι πάρα πολύ απλή στη σύλληψη και την υλοποίησή της. Παίρνουν ένα στήθος από κοτόπουλο, το πλακώνουν μέχρι να απλώσει τόσο ώστε να θυμίζει περίμετρο πίτσας, το αλευρώνουν και το τηγανίζουν. Μετά το χρησιμοποιούν ως βάση με σάλτσα ντομάτα, μοτσαρέλα και ό,τι άλλο υλικό επιθυμεί κάποιος. Ναι, ακόμα και ο ανανάς είναι διαθέσιμος σαν υλικό σε περίπτωση που θέλετε όντως να πεθάνετε από τα γυμνά χέρια ενός ναπολιτάνου γύρω από τον λαιμό σας. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως η Αυστραλία είναι η μεγαλύτερη αγορά της πίτσας με ανανά, είπαμε ζουν επικίνδυνα και τους αρέσει.

 

 

Η έμπνευση των δαιμόνιων Αυστραλών δεν εξαντλήθηκε στο νέο «ζυμάρι», αλλά έφτασε μέχρι τα βαφτίσια της νέας πίτσας που ακούει στο έξοχο και φίνο σαν  ναπολιτάνικη πίτσα λογοπαίγνιο, Schnizza. 

H Schnizza διατίθεται από σήμερα στα καταστήματα της Pizza Hut στην Αυστραλία και ανάλογα με την υποδοχή που θα της επιφυλάξει το κοινό θα εκτιμηθεί το αν θα γίνει μόνιμη επιλογή στο μενού ή ακόμα και να ταξιδέψει εκτός Αυστραλίας. Η εκτίμησή μας είναι ότι θα ξεπουλήσει και πολύ σύντομα θα τη δούμε και στα μέρη μας. 

 

 

Βασικά είναι μια εξαιρετική λύση για όταν υπάρχουν έντονες αντεγκλήσεις για το πιο είναι το σωστό ζυμάρι. Άλλοι το θέλουν λεπτό και σχεδόν άψητο σαν τη Νάπολης, άλλοι λίγο πιο ξεροψημένο όπως στη Ρώμη, άλλοι θέλουν την παραδοσιακή ελληνική στο ταψάκι με το λαδάκι της, άλλοι πληθωρικοί τύπου θέλουν την deep dish. Ε, το καταργείς τελείως το ζυμάρι κι έτσι δεν υπάρχει κανένας λόγος τσακωμού. Το τηγανητό κοτόπουλο έχει μόνο οπαδούς και κανέναν εχθρό. Άντε, τι περιμένετε, φέρτε τη και στην Ελλάδα.  

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved