Το συγκεκριμένο burger θα σε αποζημιώσει στα σίγουρα.

Το Thanksgiving μπορεί να είναι Αμερικάνικη υπόθεση σίγουρα όμως τα burger είναι παγκόσμια υπόθεση. Κάθε τρίτη Πέμπτη του Νοεμβρίου οι Αμερικάνοι το ρίχνουν έξω (με την δικαιολογία του Thankgiving) και τρώνε μερικά από τα πιο δυνατά τους burger.

Ο τρόπος που φτιάχνουν το συγκεκριμένο burger ποικίλει: καπνιστό, τηγανητό, στη σχάρα.

Η Black Tap Craft Burgers & Beer προτείνει σε όλους εμάς που θέλουμε να έχουν στο πιάτο μας κάτι αξιοπρεπές και σωστό υπό τη μορφή Burger, να πάρουμε κιμά από γαλοπούλα και να τον σερβίρουμε με applewood bacon και crandberry για ένα ωραίο Thanksgiving dinner.

 

 
 

Συνήθως τα λεγόμενα Thanksgiving burgers έχουν μέσα τους κάτι από όλα τα πιάτα που σερβίρονται στο τραπέζι εκείνη την ημέρα. Με λίγα λόγια ότι έχει ο καθένας καλό είναι και μάλιστα μπορεί να μπει μέσα στο burger.

Σίγουρα η επιλογή γαλοπούλας στο μπιφτέκι σου μπορεί να σε ξενίζει το θέμα είναι όμως πως πολύς κόσμος δεν γνωρίζει να φτιάχνει σωστά ένα μπιφτέκι από γαλοπούλα. Γιατί συμβαίνει αυτό; Μα γιατί δεν βάζουμε την σωστή ποσότητα διαφορετικών σημείων της γαλοπούλας μέσα στο μίγμα μας.

 

 
 

Αν βάλεις μόνο κρέας από το στήθος της γαλοπούλας είναι φυσικό το αποτέλεσμα να είναι πιο ξερό και στεγνό αν όμως βάλεις και κομμάτια από το μπούτι τότε το πράγμα αλλάζει και γίνεται πολύ πιο ζουμερό.

Δες εδώ για να καταλάβεις τι πρέπει να έχει μέσα το Thanksgiving burger σου:

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved