Το σάντουιτς με κεφτέδες του Joey, είναι φτιαγμένο από λιγούρες

Βρήκαμε όμως την συνταγή αν θες να το παίξεις ψαγμένο «Φιλαράκι».

Ας είμαστε ειλικρινείς. Πέρα από το γεγονός ότι θα θέλαμε να είμαστε σε ένα σύμπαν όπου Τα Φιλαράκια υπήρχαν στην πραγματικότητα -και που θα θέλαμε να κάνουμε παρέα μαζί τους- σίγουρα εμείς οι άντρες θα περνούσαμε κορυφαία με τον Joey. Στο κομμάτι του φαγητού τουλάχιστον. Γιατί αν έκανε κάτι αυτή η σειρά, ήταν να μας κάνει να πεινάσουμε περισσότερο. Και λογικό αν σκεφτείς πως ο Joey έτρωγε μονίμως κάτι λαχταριστό που δεν είχε καμία όρεξη να το μοιραστεί.

Όμως επειδή η Amanda Yee φαίνεται ότι παρακολουθούσε πιο προσεχτικά από ότι όλοι εμείς, γι’ αυτό και κατάφερε να καταγράψει 90 συνταγές από φαγητά που εμφανίζονται στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά των 10 ετών. Μέσα σε αυτά φυσικά, δεν παραλείπεται το σάντουιτς με κεφτέδες που αγάπησε ο Joey Tribianni. Αν το καλοσκεφτείς, θα μπορούσε να είναι και ένα παράγωγο του μπέργκερ, με την διαφορά ότι ο κοκκινιστός κεφτές και το λιωμένο τυρί είναι που κάνουν την διαφορά. Κάτι μας λέει ότι ο Joey δεν έχει δοκιμάσει σουτζουκάκια σμυρνέικα. Σε κάθε περίπτωση, ασχέτως του βιβλίου που μπορείς να το αγοράσεις βρήκαμε και την συνταγή.

 

 
 

Η αλήθεια είναι ότι ενδεχομένως ο μαγειρεμένος κιμάς να του πήγαινε εξίσου το ίδιο απολαυστικά. Αλλά κακά τα ψέματα, το κεφτεδάκι είναι άλλη απόλαυση.

Εντάξει Joey στο δίνουμε. Αξίζει να μπει κανείς στη διαδικασία να το φτιάξει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved