Εσύ ξέρεις τι κοκτέιλ έπινε ο Godfather και οι υπόλοιποι θρύλοι της οθόνης;

Μερικά από τα αγαπημένα κοκτέιλ των πιο αγαπημένων μας star.

Ποιος δεν έχει αναρωτηθεί ποιο είναι το αγαπημένο κοκτέιλ του Νονού; Ποιος δεν έχει σκεφτεί ποτέ τι ποτό έπινε ο Serge Gainsbourg; Μερικά από αυτά τα ποτά έχουν μείνει στην ιστορία γιατί τα έπιναν τα πιο ιστορικά λαρύγγια της μουσικής και του κινηματογράφου.

Εδώ θα βρεις κάποια από τα πιο γνωστά και διάσημα κοκτέιλ:

 

 

Υπάρχουν μερικοί άντρες που όσα χρόνια και να περάσουν πάντα θα θεωρούνται style icons. Είναι άντρες που άλλαξαν την αντίληψη μας σχετικά με το ανδρικό ντύσιμο και επηρέασαν με το στυλ τους ολόκληρες γενιές. Σήμερα ωστόσο δεν θα μιλήσουμε για τις στυλιστικές επιλογές των παρακάτω gentlemen, αλλά για τα αγαπημένα τους κοκτέιλ.

 

 
 

Τα αγαπημένα κοκτέιλ αυτά είναι συνώνυμα με τους ανθρώπους που τα έκαναν διάσημα σε όλο τον κόσμο από τη στιγμή που άγγιξαν τα χείλη τους.

Αν λοιπόν είσαι λάτρης των κοκτέιλ και θέλεις λίγη έμπνευση για την επόμενη φορά που θα βρεθείς σε ένα μπαρ, ή απλά είσαι περίεργος να μάθεις ποιο ήταν το αγαπημένο ποτό του Κάρι Γκραντ και του Τζιάνι Ανιέλι, η παρακάτω λίστα είναι για σένα.

 

 
 

Εδώ θα βρεις πολλές εμπνεύσεις για να φτιάξεις ποτά για σένα αλλά και για τους φίλους σου. Σίγουρα με αυτά τα ποτά θα εντυπωσιάσεις γιατί θα δείξεις ακόμη και την ιστορική σου γνώση για το ανδρικό στυλ.

Δες εδώ μερικά από αυτά τα κοκτέιλ:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved